I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

19/6 SHAMBLER feat. BIONIC 1 + SHAMBLER-CREW @ RIORIO

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-06-15 12:42

19/6 SHAMBLER feat. BIONIC 1 + SHAMBLER-CREW @ RIORIOSHAMBLER-MIDSUMMER-WOBBLE-MADNESS 19/6!!
40:- INNAN 00.00!


Efter sill och potatis föreslår vi på Shambler-högkvarteret varmt att ni i år byter ut midsommarstången mot Shamblers dansgolv. Det blir väldigt lite små grodorna, väldigt mycket pannsvett och shamblande av det shambligare slaget. Vi är mycket stolta att för kvällen kunna presenetera Göteborgs största DNB-hopp: BIONIC 1. Aftonens dubstepkvot fylls av SHAMBLER-CREW.

BIONIC 1 (BIOS RECORDINGS/HUSTLE AUDIO/SYNCOPIX RECORDS)

BIONIC 1 är en DNB-artist av rang, sprungen direkt ur den Göteborgska blåleran. Hans råa, genomträngande och medryckande breaks spelas varma runt om i världen, inte minst på den välrenommerade DNB-webradion bassdrive.com. I Göteborg kunde ni senast höra honom på DNB-eventet What The Fuck. Av det vi hörde där kan vi nästan lova att ni kan räkna med att bli brutaliserade direkt på dansgolvet av oraffinerad musikalisk lycka.

http://www.myspace.com/bionic1swe

SHAMBLER-CREW
I vanligt ordning står Shambler-crew för knepiga dubs, gnälligabäbis-rösten, futuristisk ondska och mörka, bastunga hemligheter från havets djup.


PLATS: RIORIO
TID: 19/6, 22-04
PRIS: 80:- (40:- INNAN 00.00!)
ÅLDER: 18+