I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

10/7 SHAMBLER feat. SODAMNLOUD, YOHAN + SHAMBLER-CREW @ RIORIO

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-07-03 20:09

10/7 SHAMBLER feat. SODAMNLOUD, YOHAN + SHAMBLER-CREW @ RIORIO



SHAMBLER BASSLINE HOUSE-SPECIAL 10 JULI
40:- INNAN 00.00


Nu kör vi igen! Bara tre veckor har gått sen midsummer-madnessfesten. För Shambler känns det som en halv evighet. Därför är vi evinnerligt glada att nu kunna bryta av de senaste veckornas bekymmersfria sol-och-bad-orgier med lite gammeldags wobblefläsk. Aftonen bjuder denna gång på ljuva bassline house-toner från SODAMNLOUD, medan YOHAN och SHAMBLER-CREW håller dubstepfanan högt.

SODAMNLOUD


SODAMNLOUD har varit igång länge på göteborgsscenen, inte minst på legendariska glory boat. Senast han spelade på Shambler i slutet av mars var det så orimligt dansant att vi i det närmaste fick hjärnblödning. På ett bra sätt!

YOHAN


Kvällens DUBSTEP-gäst YOHAN är också han en återvändare till Shambler. Senast han spelade kom han som rookie, men lämnade båten som en fullfjädrad mästare. Mördande njutbara dubs utlovas!

SHAMBLER-CREW

Stellan, Björn och Daniel, lika ständiga DJs för Shambler som Peter Englund är för svenska akademien. Det blir som vanligt knepiga dubs, gnälligabäbis-rösten, futuristisk ondska och mörka, bastunga hemligheter från havens bortglömda djup.


PÅ RIORIO
TID: 10/7, 22-04
PRIS: 80:- (40:- INNAN 00.00!)
ÅLDER: 18+

P.S

För er som vill ha en försmak på vad kvällen har att bjuda, pallra er upp på berget vid Röda Sten lördagen den 4/7. SHAMBLER-CREW, TRPR och YOHAN spelar då skivor natten lång. Havet ska koka och berget skaka!