I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

TERMANOLOGY (Nyc, US) + more @ Pustervik 10/12

Klubb & Konserter - Göteborg

   
Promotor

2009-11-27 16:39

TERMANOLOGY (Nyc, US) + more @ Pustervik 10/12

BUMRUSH presenterar-




TERMANOLOGY (New York, US) w/ DJ DEADEYE

+ FLAME + ÖRIS & REBELL and special guests!

DJ's Kali / Jucee / Odee / TRPR

Tor 10/12 // Pustervik

150 SEK // 18 År Förköp / 20 Dörr

@ Ticnet // Pustervik Biljetter // U-bahn.se

Brooklynsonen TERMANOLOGY, med rötter i Frankrike och Puerto Rico, gjorde i tidiga år ett namn för sej genom sina mix-tapes. Framförallt J. Dilla producerade Hood Politics serien gjorde ett stort avtryck. Men det var inte förräns självaste DJ Premier kontaktade honom för vad som skulle bli "Watch how it go down" som det verkligen tog fart. Hans ibland snabba, ibland tillbakalutade, alltid varierade old-school flow har senare välsignat beats från bl a Pete Rock, Alchemist, Kanye West och Large Professor. Förra albumet "Politics as usual" var en blandning av politik och gatuliv i Nuyorica, och följs nu upp av "Time Machine" och en Europaturne som avslutas här i Sverige!

Support från Göteborgs stolthet FLAME! Humor och tungsinne levererat med en avslappnad, djupt koncentrerad stil... Kommer naturligtvis passa kvällen som handen i handsken. Runt ett basebollträ.

Dessutom kommer ÖRIS (Skåne) & REBELL (GBG) banga ett par huvuden mot väggarna! Det var ett bra tag sen sist och vi räknar med fula glidtacklingar och hårt spel efter det långa uppehållet.

Räkna med ett och annat gästinhopp under kvällen!!! Håll utkik för mer info... Vinylen för kvällen serveras av DJ's Kali, Jucee, Odee och TRPR för finsmakare av äldre hip-hop, ny dubstep och tidlös reggae.

TERMANOLOGY kommer även dyka upp under dagen på street wear affären U-Bahn- ni kommer kunna läsa mer om det på http://www.theubahn.blogspot.com/

http://www.myspace.com/therealtermanology

http://www.myspace.com/flame031

http://www.myspace.com/tpunktr

http://www.effektverket.net

facebook/effektverket
effektverket.net