I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Popeye Sound + Mash Up International [Uppsala] - Lördag 10/4

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2010-04-08 15:06

Popeye Sound + Mash Up International [Uppsala] - Lördag 10/4

Extra!// Bonus! // Special! //

POPEYE SOUND + MASH UP INTERNATIONAL (Uppsala)
@ Mitt andra hem nu på lördag 10/4

Vi hade knappt hunnit återhämtat oss från lördagskvällen då vi fick höra att våra vänner i Mash Up International skulle bränna förbi västkusten. Vi kände direkt att vi bara var tvungna att styra upp en kväll tillsammans med dom, så på lördag står vi återigen bakom skivspelarna och vevar med våra handdukar på Mitt andra hem!

Robert Dinero och El Malo, mer ökända under namnet Mash Up International, har förutom att driva sin egen klubb i Uppsala också spridit sin karnevalstämning i Stockholm, Oslo och Berlin. De har under de senaste åren spelat med tunga namn som Rye Rye och Maluca (Mad Decent), Maskinen, Basutbudet och Schlachthofbronx (Man Recordings).

Mash Up International spelar det bästa av det bästa inom de genrer som under senare tid blivit kända under samlingsnamnet tropical bass – eller som de själva sammanfattar sin stil ”carnival techno, afrorave and bubblin' dancehall”. Vi kallar det bra fest helt enkelt! Självklart kommer vi också lira under kvällen och ge er den vanliga mixen av maxad soca, skruvad UK funky, sambaslammer, digital reggae och g-funksyntig dubstep.

OBS! Pga en konsert på Mitt andra hem tidigare under kvällen kommer vi denna gång att börja först klockan 21:30, men vi räknar med fullt hype mode från ca 21:31 och framåt. Inträdet är som vanligt gratis.

--------------------------------------------------

Popeye Sound + Mash Up International!!!
@ Mitt Andra Hem
Lördag 10/4 // kl 21:30-01:00
20 år // Gratis inträde

--------------------------------------------------

Mash Up är på en miniturné nere på västkusten och spelar också på Trägårn i Borås nu på fredag.
Kolla in det eventet här ----> http://www.facebook.com/event.php?eid=112617362083586&ref=mf

http://www.facebook.com/popeyesound
http://www.myspace.com/mashupinternational