I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

24/4 - Club Revolution @ Biskopsgården

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2010-07-19 17:47

24/4 - Club Revolution @ Biskopsgården

CLUB REVOLUTION
En socialistisk festival till stöd för Palestina.

Den 24:e juli anordnar Ung Vänster Göteborg & Bohuslän i samarbete med ABF en socialistisk festival till stöd för Palestina i Svarte Mosse i Biskopsgården. Vi vägrar att leva i ett samhälle där fler lyxbilar i Hovås är viktigare än fungerande skolor och fritidsgårdar i Biskopsgården. Vi vägrar att leva i ett samhälle där man bekämpar de arbetslösa och sjuka istället för att skapa arbeten åt alla. Det är dags att avsluta överklassens fest – Nu är det vår tur!

Vilka spelar?

Pato Pooh (hiphop)
Broshan (hiphop)
Pickadoll (pop/soul)
Malin Frimodig (singer/songwriter)
No Hawaii (post hardcore)
Eslabón Perdido (svensk/latino folkmusik)
Northeast Terror (GRK) (grime/dancehall)
Alexi & Mel (hiphop)
Kookie Doi (reaggaeton/dancehall)
Los Tres Gringos (latino)
Silvia Alfaro (rnb)
Rocio & Emma (ballad)
Jeanette Montoya (poesi)
Christian Muños (poesi)
CC Libertad (dans)
Akatsuki (dans)
CDC Inti (dans)


I ett av tälten så kommer situationen i Palestina att uppmärksammas, bland annat genom föreläsningar av Hanin Shakrah, svensk-palestinier, Hans Linde, rikdsdagsledamot för Vänsterpartiet och Eva Hammad, sjuksköterska från Göteborg.

Vi tar ställning för en rättvis världsordning och därför uppmärksammar vi att situationen på de ockuperade palestinska områdena är ohållbar. Den israeliska regeringens ständiga övergrepp mot den palestinska befolkningen strider mot folkrätten och måste genast upphöra. Sverige måste på nytt bli en röst för aktiv solidaritet med det palestinska folket

Vad kostar det?

Festivalen är gratis men deltagarna uppmanas att skänka pengar till Palestina-insamlingen som bland annat bedriver ungdomskulturverksamhet i Askar Camp på Västbanken.

Hur tar man sig dit?

Ta vagnen (5:an eller 6:an) till Friskväderstorget, sen är det bara att följa skyltarna upp till Svarte Mosse.

Mer info här http://clubrevolution24juli.wordpress.com