I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

COCONUT WATER 25 SEPT @RIORIO-SOCA REVOLUTION ft MR GENERAL & DJ AXXEL

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2010-09-22 23:13

COCONUT WATER 25 SEPT @RIORIO-SOCA REVOLUTION ft MR GENERAL & DJ AXXEL

10pm-5am at Rio Rio, Göteborg
Link to event on Facebook.

Caribbean Allnighter.....

Nu är det dags för Soca Revolution att lätta ankar på allvar. Bästa festbåten i stan Rio Rio är platsen för den nya klubben, Coconut Water. Vi har ett viktigt uppdrag att förvalta: att förlänga sommaren i Sverige!

Med den största socafesten i Göteborg på mannaminne firar vi en nyförvärvad medlem i Soca Revolution, Deejay Mr General! Mr General eller Ojay Stephens som han heter är uppvuxen på Trinidad och föddes med soca & Dancehall i nerverna. Numera bor han i London och lyfter Soca Revolution Crew till ett internationellt dj-kollektiv. Det kommer skakas såå mycket på dansgolvet att vi vill varna våra gäster för höftledsluxation!

I somras arrangerade Soca Revolution och Deejay Axel från Axxionpack en historiskt magnifik strandfest på Ghettoplayyan. Då firade vi att Soca Revolution är tillbaka i matchen. När vi nu följer vi upp detta firande är det självklart ett måste att ha med Fatha Axel även denna kväll på Rio-Rio. Det kommer spelas reggae och dancehall i den högsta ligan!

Coconut Water
Soca Revolution Crew(Sverige/Trinidad)
-Dj Baccha, Mr General, Rumbo-

Dj Axxel(Axxionpack)

Plats: Rio Rio
Pris: 100 kr
Ålder, 20 år
Tider: Från 22 till 05