I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

22/10 Prop Dylan @ FULL CLIP @ Henriksberg Ballroom

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2011-10-06 22:47

22/10 Prop Dylan @ FULL CLIP @ Henriksberg BallroomEfter en rejäl kickstart i augusti med Henry Bowers och Osten Af Mozzarella, är det åter igen dags för Ballroom att slå upp portarna för FULL CLIP!
Ännu en gång slår vi på stora trumman och presenterar stolt Borlänges True-school ambassadör: Prop Dylan!

Per "Prop Dylan" Norén har alltid gillat hiphop från 90-talets guldera och det märks på hans musik. Hans två album "A Garbage Pail Kid" (2007) och "Crossing The Bridge" (2009) är inte bara ett showcase av den mångsidige Prop Dylans artisteri, utan också två bra exempel på att all tung, engelskspråkig hiphop nödvändigtvis inte kommer från Amerika.
När man som svensk rapartist turnerat med stora akter som Swollen Members och Smiff & Wessun och dessutom spelat in med bl a Masta Ace, Wordsworth, Afu-Ra och Pumpkinhead, är man i rätt krets. I dessa kretsar finns det nämligen stor chans att en riktigt stor producent kan arbeta med en. Så blev också fallet när Prop Dylan handplockades av legendariska DJ Premier och fick den stora äran att spela in i hans mytomspunna studio Headquarters (f d D&D Studios). Resultatet blev "Shock & Amaze" som är en försmak av Dylans tredje skiva!

Prop Dylan har mer än 150 spelningar bakom sig och kommer bjuda på en rejäl show! Det är dock fortfarande oklart om DJ Premier kommer dyka upp och spela med honom, men ni får helt enkelt ta er till Ballroom den 22 oktober!

DJ Gunnerz och Aggro är resident-DJs och under Happy Hour (kl 21-22) kommer vi spela andra klassiska collabos mellan svenska och amerikanska rappare!

80 kr - 18 år - kl 21-02 - Henriksbergs Ballroom

Namn: Prop Dylan @ FULL CLIP

Plats: Henriksberg Ballroom

Datum/Tid: 2011-10-22 21-02

Ålder: 18

Kostnad: 80

Mer info:
http://www.facebook.com/event.php?eid=249043358473115