I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

30/11 Scratch & Dillas presenterar: Still Pee & Ru (LIVE) @ Yaki-Da

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2011-11-27 22:20

30/11 Scratch & Dillas presenterar: Still Pee & Ru (LIVE) @ Yaki-DaFacebook-Event: http://www.facebook.com/events/166367916794240/

Hej!

Vi har fått tillskott i vår onsdagsfamilj! Med start den 30 november kommer Dillas Corner och Scratch GBG att husera gemensamt över lill-lördagarna på Yaki. Under december månad har vi bokat in en fullspäckad julkalender med inhemska akter såsom Marcus Price, Toffer och Killa Clowns. Vi får även finbesök från staterna i form av J-Live och Smif'N'Wessun från legendariska Boot Camp Click. Samtliga kvällar finns uppe som förköp på ticnet.se. Denna vecka lyder som följer:


STILL PEE & RU (THOMAS RUSIAK, PEEWEE & DJ VIET-NAAM)

Om någon i Sverige har ett tydligt arv från hiphopens gyllene 90-tal att förvalta är det PeeWee och Rusiak. Tillsammans utgör de halva den banbrytande och legendariska kvartetten Sherlock som 1997 släppte det numera kultförklarade albumet ”Made To Measure” och satte en ny standard för hur svensk hiphop kunde låta. Ett drygt år senare var de båda pionjärerna i allra högsta grad inblandade i Petters genombrott och var med och ändrade spelreglerna för svensk hiphop för alltid med klassiker som "Hiphopper" och "Suckers". Nu återförenas de två under namnet Still Pee & Ru.

På dansgolvet finner ni DJ Viet-Naam och Dillas Corner. Sebastian Kapocs håller låda i Kaffebaren.

STILL PEE & RU LIVE @ YAKI-DA
ONSDAG 30 NOV x ELVA TILL TRE
DJ VIET-NAAM x SEBASTIAN KAPOCS
20 ÅR x HUNDRA SPÄNN

Hjärtligt välkomna!

// Dillas Corner & Scratch GBG

Namn: Scratch & Dillas presenterar: Still Pee & Ru (LIVE)

Plats: Yaki-Da

Datum/Tid: 2011-11-30 22.00 - 03.00 (på scen vid midnatt)

Ålder: 20

Kostnad: 100

Mer info:
http://djungeltrumman.se/dillascorner

Västkust Rockerz