I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

11/5 Hoodlums / Live: G-Side (US) & Ozone Fukkaz (GBG) @ Nefertiti

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2012-05-10 13:54

11/5 Hoodlums / Live: G-Side (US) & Ozone Fukkaz (GBG) @ Nefertiti





Nefertiti Hoodlums är tillbaka! Småbiran & Dynamiten fortsätter leverera det funkigaste, rökigaste och smörigaste i en fin balans av välkänt & okänt för ett så intressant och oemotståndligt dansgolv som möjligt! Denna gången med en helt sinnessjuk gäst line-up:

LIVE: G-SIDE (Huntsville, Alabama)

Vare sig vi vill eller inte handlar Hiphop mycket om referenser. Ett sound, ett beat, ett flow som påminner om någon annan. Av en reflex vill vår hjärna kategorisera och placera i fack men alla som någon gång lyssnat på G-Side vet att det är just där som det blir kortslutning i hjärnan.
De två rapparna Stephen "ST 2 Lettaz" Harris och David "Yung Clova" Williams i G-Side bildar tillsammans med producenterna bakom Block Beataz kärnan i Slow Motions Soundz. Ett crew som lämnar normen i det förflutna och som skapar musik för dem som vill upptäcka något de aldrig hört förut. Och med ett yttre som säger hip hop men en ljudbild som utöver de djupa basgångarna som landar i magen också bjuder på en flytande, mjuk rap full av funk, R’n’B, indie och pop beskrivs G-Side idag som just det. Något nytt och ett sound som förändrat synen på hiphop.
(Kingsize Magazine)

LIVE: OZONE FUKKAZ (GBG)

Vi har den STORA äran att få presentera en nystartad konstellation otroligt tunga musiker. Gruppen Ozone Fukkaz består av Habib "Hazardous Hab" Nafar och Pedram "Peddybear" Djafary från Beatslingers samt Mahan "Foolish" Noubarzadeh och DJ Neno från The Order. Tillsammans skapar dom fonk musik som fullkomligt osar Native Tounges...och weed. Tänk A tribe called quest, Slum Village, Busta Rhymes. Den grejen, fast på Svenska. Räkna med en nackbrytande freakshow på scen!

Fredag 11 Maj
120 kr inkl garderob
00-04
20 år (under 20? Maila [email protected] och fjäska...)

Förköp rekommenderas VARMT! http://www.nefertiti.se/program/?view=1623

I samarbete med Hollywood.se & Skullcandy

Håll dig uppdaterad! In och gilla:

http://www.facebook.com/smabirandynamiten





Namn: Hoodlums / Live: G-Side (US) & Ozone Fukkaz (GBG)

Plats: Nefertiti

Datum/Tid: 2012-05-11 23.45-04.00

Ålder: 20

Kostnad: 120

Mer info:
http://www.facebook.com/events/386328271405757/