I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Scratch / Robot Spring Party, Fredag 7/5 (Gbg)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-04-28 23:15

Scratch / Robot Spring Party, Fredag 7/5 (Gbg)


Irländsk DJ-mästare gästar Klubb Scratch!

Scratch och Robot slår i helgen sina påsar ihop och anordnar fetaste vårfesten. Fredagen den 7 maj närmare bestämt på Stars n' Bars , Järntorget. Arrangemanget börjar 21.00 och håller på till 03.00. Scratch kommer hålla till på ovanvåningen och Robot som vanligt nere i källarlokalen.

Kvällen gäst-DJ's flygs in direkt från Dublin, Irland och går under namnen Tu-Ki och Scope . Som vanligt när Scratch anordnar ngt så är det kvalitet som står i fokus och kvällens DJ's har fina meriter med sig i bagaget. Tu-Ki har bl a vunnit Irländska DMC-titeln 2002 och 2003 , samt Irländska ITF-mästerskapet 2003 . Och för de som inte känner igen dessa förkortningar så är de 2 av de tyngsta och mest erkända internationella DJ-tävlingarna i världen.

Utöver battle-meriter så är dom resident DJ's på irlands absolut främsta hip hop-klubb "Choice Cuts" och spelar även frekvent runt om UK och Europa. Så räkna kallt med att dom här två kan sin sak och kommer att spinna plattor för alla dans-sugna varvat med DJ-shower av högsta kvalité hela kvällen. Ni kan vänta er en grym mix av det bästa inom Hip Hop, Funk, Soul & Breaks. Bakom skivspelarna hittar ni även Scratch egna residents, Ayes One & Lövet .

På nedervåningen där Robot huserar kommer ni kunna se liveuppträdande med Midgitz Allstars feat Johan Arrias på saxofon samt DJ Sne tilsammans med residenterna Jethro och Jorel på skivspelarna. En klockren line-up även där.


- - -

Scratch / Robot spring Party

Fredag 7 maj / 21.00-03.00 / Happy Hour 21.00-24.00
Stars n' Bars, Järntorget / 60:-

www.scratchgbg.com