I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Anti-Nowhere League, Haggis & Dim´s Rebellion, Sthlm 13/11

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-06-30 08:23

Anti-Nowhere League, Haggis & Dim´s Rebellion, Sthlm 13/11

"13/11 2004 – Klubben, Fryshuset, Stockholm. Kl.19:30.

Anti-Nowhere League (UK).
Haggis (NO)
Dims Rebellion (SWE).

Pris: 220:- (inkl. serviceavgift)
Förköp: Sound Pollution, Pet Sounds + Kjell Hell.


”They will only last twenty minutes” sa musiktidningarna 1980. Ett gäng singlar och några fullängdare senare härjar de brittiska punklegenderna Anti-Nowhere League fortfarande runt på de större punkfestivalerna i Europa. Med hits som So What, I Hate People och Lets Break The Law i bagarget kommer äntligen The League till Sverige på deras Europa turné. www.antinowhereleague.com

Norges populäraste skinnbollar drar ut på turné över Europa med Anti-Nowhere League. Bandet har en mycket mörk humör och kastar mer än gärna sten i glashus. Med titlar som Flashing Their Tits, Ku Cow Klan och Stormtroppers of Hate kan man inte mer än älska dom. Vikingahjälmar och nakenhet framförs med stor glädje på deras konserter.


Stockholms bandet Dims Rebellion bildades sommaren –98. Genom åren har soundet blivit mer punkigt men ändå med influenser av bla. Oi! samt även pop och hardcore. Bandet har gjort en hel del spelningar både i Sverige och i utlandet och har fått mycket bra kritik för såväl musiken på samlingar och debut singel som för konserterna. En orsak för detta är användandet av saxofon samt keyboard vilket ger det hela ett mer eget och personligt sound som även gör att gruppen sticker ut lite extra.
Efter lite strul med uppsättningar är nu bandet i full gång med inspelning utav debut CD:n. Dags att upptäcka Sveriges mest lovande punk-akt!"


Saxat från kjellhell

Litefel forum kanske men alltid finns det ngn som är intresserad!
Stöd grabbarna i dims & få en helkväll!

Åp annak!
Kungsängen