I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

DalaCamp - Salla, Mackan, Gonza mfl 1 apr Borlänge

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2005-03-09 17:28

DalaCamp - Salla, Mackan, Gonza mfl 1 apr Borlänge


Fredagen den första april kommer några riktiga hiphopstorheter till Borlänge. Denna kväll kan man på S2 uppleva en sannerligen imponerande lineupp med artisterna: DJ Salla från förortslegenderna Latin Kings, MC Gonza från den skånska rappgruppen Advance Patrol, Mackan från Stockholms stolthet Fattaru, DJ Mikey Mic från London som spelat i bl a New York & Paris och DJ Nasty Nate som är en grym klubb-DJ från Sthlm.

Var: S2 i Borlänge
Ålder: 18 år
Tid: 22-02
Pris: 100 kr + garderob

DJ SALLA / THE LATIN KINGS / STHLM

Alla hip hoppare känner till denna hip hop pionjär. Han är Dj och producent för ”The Latin Kings” och tillhör en av Sveriges bästa Djs och spenderar helgerna på klubbar runt om i landet.


MC GONZA / ADVANCE PATROL / MALMÖ

Gonza är medlem i Advance Patrol som är den senaste hiphop-succén från Malmö. I skrivande stund jobbar de med sitt andra album och mellan skrivandet och studion är han här för att underhålla er med sina galna freestyle sessions.


MC MACKAN / FATTARU / STHLM

Mackan aka Mac One är en av frontfigurerna i Fattaru som slog igenom för ett par år sedan och belönades med grammis.Nu jobbar grabbarna med sin tredje skiva som kommer att bli grym.


DJ MIKEY MIC / LONDON / UK

Mike är för tillfället baserad i sin hemstad London där han började sin karriär för 12 år sen.
Han började som battle-dj på en av Londons kändaste hiphop klubbar, sedan dess har man kunnat höra hans mix på dansgolv i New York, Paris men även på klubbar Stockholm. Även om han nu är en fullfjädrad klubb-dj kan man tydligt känna av hans battle-roots.


DJ NASTY NATE / SERIOUS PARTY / STHLM

Nathaniel som han egentligen heter driver en av dem seriösaste klubbarna i Stockholm för tillfället, de tar sin musik på största allvar och har som mål att uppnå det ultimata dansgolvet.

DalaCamp.com