I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Norrköping | Fire Delight @ Carl Johan , LIVE: CAMI (RMH) FREDAG 6/10

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2006-10-03 04:11

Norrköping | Fire Delight @ Carl Johan , LIVE: CAMI (RMH) FREDAG 6/10

Det är dags igen kusin!


FIRE DELIGHT VARJE FREDAG 22.00 - 03.00 @ CARL JOHAN, NORRKÖPING!

I fredags var det galet. Martin Bentacourt var på plats. Medina var på plats. Sakis var på plats. Ni var på plats. Nu är det dags igen...

Efter förra helgens succé är vi på Fire Delight redo att
skapa magi igen. Nu på fredag, den 6 oktober, bjuder vi er på en galen fest. Vi spelar den hetaste musiken i stan och har den hetaste drinklistan. Vi gästas av ingen mindre än Cami från Respect My Hustle och vi bjuder 2 lyckliga gäster på konsert av Lupe Fiasco som förutspås vara nästa stora hip hop stjärna. Hans debutalbum som släpptes i veckan tog sig in på Billboards första plats och den har även fått lysande recensioner så se till att inte missa chansen att se honom i Stockholm.

Ni visade oss kärlek i fredags så nu vill vi visa kärlek till er. Vi vet att kön var lång och att många fick vänta lång tid att komma in och även att vissa inte kom in. Vi löser detta nu!

Kom in på vår hemsida, www.firedelight.se, använd "KONTAKT" förmuläret och skriv in ditt namn, telefonnummer och även namn och telefonnummer på de i sitt sällskap så ser vi till att ni hamnar på gästlistan och därmed slipper kön...

...men kusin, vill du vara med på gästlistan så får ditt sällskap inte vara större än 4 personer

PS: Checka in vimmelbilderna på www.firedelight.se


Kärlek!
/Fire Delight Crew

www.vipz .se
"face it you don't hate the fact that I'm rhymin'
you hate the fact that you aint in the position I'm in"