I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

ITAL SKURK & OSKAR FRANZÉN @ SHANTY TOWN, BORÅS | FRE 22 AUG

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2008-08-14 13:48

ITAL SKURK & OSKAR FRANZÉN @ SHANTY TOWN, BORÅS | FRE 22 AUG

ITAL SKURK & OSKAR FRANZÉN, FREDAG 22 AUGUSTI

Så var det då äntligen dags att kicka igång en ny säsong av Shanty Town! Riktigt mycket grymma grejer finns att vänta och först ut är Stockholmsbaserade Ital Skurk tillsammans med Oskar Franzén.

Ital Skurk färdas musikmässigt genom ett landskap av traditionell roots stöpt i någon slags urban 2000-talsform. Med sina speciella texter och orädsla för nya och oväntade grepp blir Ital Skurk med sångarnas
fantastiska röster en liveupplevelse inte riktigt lik någon annan.

Oskar Franzén är mannen som vissa av oss kanske minns som ena halvan av nittiotalsframgången Stakka Bo eller från hans skådespelarinsatser i Sällskapsresan 2. Andra av oss som ständigt återkommande gäst, både live och på skiva, tillsammans med Svenska Akademien. 2007 släppte han debutplattan "Den här går ut till alla" och det är reggaevägen Oskar fortsätter att vandra och nu tar den tillsammans med Ital Skurk sin riktning mot Borås.

I DJ-båset denna afton finner vi Niclas tillsammans med Color Blind som med nytt och gammalt förvandlar augustinatten till ett sjöslag som gör sommaren -08 än mer minnesvärd!

Länk till http://www.myspace.com/italskurk
Länk till http://www.myspace.com/oskarfranzen

Länk till http://www.myspace.com/clubshantytown


Shanty Town @ Trägår'n Kök & Bar, Borås
22/8 | 21-02 | Leg 18 | 100:- inkl. garderob