I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

DAS BOOT II. 8 Nov. Norrköping. Reggae, dancehall, D & B m.m.

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2008-11-04 11:03

DAS BOOT II. 8 Nov. Norrköping. Reggae, dancehall, D & B m.m.

Efter den slutsålda succépremiären öser Kobran, Nippe & Jonathan på med mera skoj på båten. Vi har uppgraderat partyt med barer, dansgolv, kapacitet och annat skoj så nu ska alla som kommer kunna komma in och ha trevligt. Men för att vara på säkra sidan så köp förköp och kom skapligt.

Denna gång blåser vi på med följande:

Elektronicdeck:
Staffan (Drama!/Backlash) & Dan (Drama!/Tweak)

Staffan och Dan drev fram tills i Maj den legendariska klubben Drama! på Debaser i Malmö som blandade publikfriande electro och ghettodoftande house med världsartister som Alter Ego, Hercules And Love Affair, Sinden & Hervé och Mason. Nu fortsätter de att arrangera klubbar på vars ett håll men enas titt som tätt för beryktade dj:sett som inte lämnar en enda danssugen människa besviken.

Reggaedeck:
Norrköpingssönerna KOBRA KAI soundsystem bestående av Karl Östman, Christian Elmberg, Johan Holmqvist & Thomas Löthgren fortsätter att noggrant välja ut de bästa bland tung basdrypande lovers, roots, dub, dancehall, ragga & drum & bass. Inga ursäkter accepteras!

Subdeck:
På vårt nya underjordiska deck blandar vi upp det med att bjuda in olika dj´s som representerar med lite olika musikstilar. Denna gång så bjuder vi in Norrköpingsveteranen i Dj sammanhang PETRI KOSKI. Vår favvo dj kommer med backen full av grymma dansanta stänkare for your plesure.....

OBS!!
Detta är sista gången på båten för detta år så missa inte chansen att hamna på Norrköpings mest dansvänliga fest. Förhoppningsvis återvänder DAS BOOT nästa år med nya överraskningar.

Förköp finns i butiken GREENCHA på SPIRALEN 1´s övre plan för 60kr. I dörren kostar det 80kr.
Kom ihåg att i dörren gäller ENDAST KONTANTER så sväng förbi en bankomat på vägen!!

På Saga Lejon (Hamnen) // 22-03:00
Förköp 60 kr // 80 kr i dörren
Förköp finnes i butiken Greencha Lifestyle
Frågor // Info: [email protected]

Once a BEEFnoodle always a BEEFnoodle