I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Release för Spakurs debutalbum "Lördagen den 14:e"

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2008-12-16 16:43

Release för Spakurs debutalbum "Lördagen den 14:e"

Kafkaotiska Inspelningar presenterar:


Den 26/12 - annandag jul – har uppsalarapparen Spakur releasefest för sitt länge efterlängtade debutalbum ”Lördagen den 14:e” på Orange i Uppsala.

Med stor distans till sitt eget och andras hiphop-utövande tar sig Spakur an känslor av gravalvar med glimten i ögat och sig själv på en armlängds avstånd. Över hårda och tunga såväl som fartiga och lustfyllda beats flödar orden med millimeterprecision och träffsäkra formuleringar kring vardagsångest och småsint bitterhet gör att skrattet aldrig är långt borta. Ett skratt som ofta sätts i halsen under nästföljande mening.

Under kvällen kommer tre akter att framträda, varav Kung Henry & DJ Lo-kut är den ena och Simon Gärdenfors från Las Palmas det andra. Givetvis spelar också Spakur själv. Mikrofonen kommer även att hållas varm av en mängd olika gäster som tittar in under kvällens fortlöpande.

Dörrarna öppnas 20.00 och det kostar 40 kr i entrén.

Ett dansgolv kommer också att hållas öppet för de som får lust att svänga sina lurviga.
I huvudsak står Kryptonite för skivspelandet med ett brett utbud av både fartig och tyngre hiphop, som blandas upp med skitig elektro och närbesläktade musikstilar.


* * * * * *

Kolla in Spakurs myspace:
myspace.com/doktorspakur
för låtar från albumet osv.

(Inlägget ändrat av mfs 2008-12-21 18:17:50)

http://www.henrybowers.com