I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Jönköping | 22/5 - Biopremiär för "Arkusan Martinsson"

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2009-05-20 14:09

Jönköping | 22/5 - Biopremiär för "Arkusan Martinsson"

Fredagen den 22/5 kl. 19.00 är det premiär för filmen "Arkusan Martinsson" på biograf Fokus i Jönköpings Stadsbibliotek.

Inträdet kostar 40:- och filmen rullar igång ca 20.00.

Lite info om filmen:

Arkusan är 23 år gammal, arbetslös och bor fortfarande hemma. Inte frivilligt såklart. Inte ens att umgås med sin “bästa vän” Ronkas är frivilligt. Att vara arbetslös är lika med att vara pank, så det enda som finns att göra för Arkusan är att driva runt i sin lilla hemstad Brunkaby och prata drömmar och onani med sina underfinansierade polare.

Vi får följa Arkusan under en grå, tråkig dag där han delar med sig av sina tankar om hans vänner, drömmar och synpunkter på dagens samhälle.

"Arkusan Martinsson" är en 52 minuter lång dramakomedi som är inspelad i Jönköping/Huskvarna av och med folk från området. Mindre sekvenser är inspelade i Göteborg, New York och New Jersey. Förutom lokala talanger medverkar även legendaren Lloyd Kaufman (som är grundaren av världens äldsta självständiga filmstudio i världen; Troma Entertainment) i en mindre roll. Musiken i filmen kommer för det mesta från lokala talanger så som Sister, S.P.D.A, Apsvett feat. Ralph ez Boston, Albin Olsson och Frankenztein & Ankmann. Några mer kända artister som bidragit med musik är Alter Egon (Peter London från Crashdïet's sidoprojekt) och den internationellt kända rapparen Goretex (f.d. medlem i Non Phixion).

Under kvällen kommer även trubaduren Albin Olsson ha ett framträdande.

Hoppas att vi får se er där!

För mer info och för trailers besök www.myspace.com/arkusan



Ps. Om tråden ligger i fel forum ber jag om ursäkt och ser gärna att den flyttas till rätt. Tyckte ändå att den passade bäst här för sitt syfte.

I found a cure for cancer, but it wasn't radio friendly