I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Labyrint Live + Dj Qute 26 december i Gävle på Hang Loose

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2009-12-16 20:45

Labyrint Live + Dj Qute 26 december i Gävle på Hang Loose

Poppa Large Presenterar:

Vi avslutar året med en fullspäckad show från uppsalagruppen Labyrint som kör en mix av hiphop, reggae och dancehall! Dom består av Aki, Jacco, Dajanko och Sai. Dom ligger bakom låtar som "vår betong" och "babylon brinner". Just nu är grabbarna aktuella med ett nytt tungt mixtape som finns att ladda ner på whoa.nu.

Det kommer att spelas en skön mix av dansvänlig hiphop/dancehall på det stora dansgolvet och i loungen kommer det pumpas klassisk hiphop och videoprojektioner för dom som vill softa.

+ Det kommer att delas ut mängder med julklappar till tidiga gäster i form av kläder från Sir Benni Miles, Bench, K1X och även några exclusives från Poppa Large speciellt tryckta för kvällen!

Inträde vid dörren kommer kosta 80:-

Förköp också 80:-
Fördelarna med det är:
Dom som köper förköp hos Poppa Large kommer även vara med i en utlottning av priser som:
En Xbox 360, ett presentkort värt 500:- och en Biggie samlardocka från butiken Playforce.
Några presentkort till ett värde av 1 000:- styck från Rocknrolla Tattoo.

Det finns definitivt goda möjligheter till en andra julafton den 26 december på Hang Loose så passa på och hooka förköpet nu! Det går även att köpa hos Playforce i Gävle.

www.poppalarge.se

Länk till http://www.facebook.com/event.php?eid=231394992666&ref=ts

Crime Pays, ask the Rothschilds!