I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UÅ | 8/5 - Goodfellas x UÅ SLÖJD MAFIA x NORRLAND GRAFFITI

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2010-04-23 17:33

UÅ | 8/5 - Goodfellas x UÅ SLÖJD MAFIA x NORRLAND GRAFFITI

Saxat från Goodfellas:

Slöjd!

Efter en grym påskfest med Salazarbröderna i spetsen är det dags för nästa Goodfellas, där norrländska rätter står på menyn. Vi har det stora nöjet att - efter massor av hårt jobb - presentera Random Bastards första officiella kollektion av t-shirts. Limiterade NORRLAND GRAFFITI S/S 2010, med fyra olika tryck i tjej- och killmodeller, kommer att finnas till försäljning under kvällen. Missa inte chansen att haffa sommarens fräschaste tees! De är designade av Marc Strömberg och självklart följer några extra presenter från Random Bastards och Red Dragon Tattoo med varje plagg...

Headlineandes denna fest är inga mindre än UÅ SLÖJD MAFIA: en hemlig konstellation som ingen riktigt vet något om. Ryktet säger dock att medlemmarna har spelat på de största festivalerna, turnerat i USA och röjt på massor av klubbar runt om i världen. Det sägs även att de producerat en hel del större artister, varit på topplistor och synts i TV en hel del. Vilka de är får vi tyvärr nog inte reda på, men vad som är säkert är att det kommer spelas de tyngsta och mest öronbedövande formerna av electro, house och dubstep!

I källaren har vi inga mindre än EN VÄN MED EN KLUBB som i vanliga fall välter dansgolvet på Läkarvillan uppe på Campus. Dessa vänner levererar skön pop och rock till en lite hjärtvänligare rytm och vi är väldigt peppade på grabbarnas set en trappa ned.

I baren hittar vi som vanligt ACADEMICS, som precis släppte vårens grymmaste platta tillsammans med Marc Strömberg: TARE LUGNT 4! Ladda hem skivan på http://www.tarelugnt.se och skaka nacken till Alex beats mellan 21 och 23.

PS. Först till kvarn med RB t-shirts... välkomna!

I SPANSKA SALEN

UÅ SLÖJD MAFIA

I KÄLLAREN

EN VÄN MED EN KLUBB

I BAREN

ACADEMICS

SCHARINSKA

LÖRDAG 8 MAJ
21-02, 20 ÅR, 100 KR

Vi ses på Scharinska!


randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip