I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/5- Linköping- Funkit! Säsongsavslutning- Org 12 & Dj Large mfl!

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2010-05-11 10:19

28/5- Linköping- Funkit! Säsongsavslutning- Org 12 & Dj Large mfl!



Detta är vårt sista datum för våren och då bjuder vi förstås på något alldeles extra, det blir en heldagsfest med många inbjudna djs, liveakter och intressanta gäster. Platsen är som vanligt Ryds Herrgård men den här gången börjar festen utomhus, på hg:s baksida nära volleybollplanen.

Det drar igång kl 15 med kall bärs i solen för att sedan fortsätta med den fetaste line upen som Linköping skådat på länge med en rad olika akter inom olika genrer, vi har bjudit in halva Linköping till att bidra till stämningen (se nedan). WESC och Sportif är där och delar ut roliga prylar. När solen gått ner och det börjar bli kallt går vi in och fortsätter inomhus på Linköpings svettigaste dansgolv.

Att hänga utomhus kostar inget, att gå in och klubba loss kostar endast 70 svenska dollars. Det kommer att finnas möjlighet att köpa inträde och sedan slinka in genom vår specialdörr från uteområdet när det stänger, hett tips för den som inte pallar köa senare. Kom ihåg att du behöver studentleg eller en vän med det för att komma in, maila oss på [email protected] om du saknar det så fixar vi in dig ändå!

http://funkit.studentnatt.se/2010-05-11/organism_12___dj_large/

The bomb baby!

http://img402.imageshack.us/img402/7066/flyer1n.jpg

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.