I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ny dancehallklubb i Uppsala!

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2010-09-26 21:01

Ny dancehallklubb i Uppsala!

Uppsala Dancehall Massive!!!!

Den nya dancehallklubben är här!
Det finns så många dancehall- och reggaeälskare i Uppsala, men hittills utan en utan en riktigt grym klubb med fokus på dancehall.
För att göra något åt det går Mash Up International ihop med Stereo Steppers och fyller den luckan med den nya klubben STYLE & SWAGGA!
Nu, äntligen kommer det finnas klubb där man både får höra Busy Signals senaste dänga och odödliga klassiker av Beres Hammond!

Till klubbpremiären hämtar vi hit sångaren El Fata, en grym artist från London med rötterna i Nigeria. Hans stil påminner om Jr. Reid och Michael Rose och han hörs ofta över 80-tals doftande rytmer.
http://www.myspace.com/elfata1
http://www.jahtari.org/artists/elfata.htm
http://www.youtube.com/watch?v=ZUdmQyJs1hA

Kvällen till ära är han uppbackad av Fast Forward Sound, ett Stockholmsbaserat sound som spelat ihop sen 2003. Till skillnad från många andra sound har dom alltid livesångare när dom spelar, old school style! På lördag kör vi hela kvällen på deras nybyggda ljudsystem. Räkna med tung bas.
http://www.fastforwardsound.se/
http://www.myspace.com/fastforwardsound

Stereo Steppers har funnits på den svenska reggaescenen sedan 2003. Stilen kännetecknas av att dom alltid är tidiga med det senaste men ändå med känsla för reggaehistorien. Stereo Steppers kommer alltid till klubben laddade med feta dubplates. Dom har rivit ner taken på en mängd klubbar, diskotek och fester över hela landet. Senast sågs dom representera Sverige i King of the island soundclash på Öland Roots.
http://www.myspace.com/stereostepper

Mash Up International har under de senaste åren levererat tung tropisk klubb med Uppsala som fast punkt och har dessutom spelat på galna fester runtom i Sverige och Skandinavien!
Dancehall har alltid varit en av de viktigaste delarna och inspirationen i Mash Up Inernationals dj-set, och därför är det extra kul att det nu får en egen kväll i Uppsala!
På Style & Swagga levereras dancehalldoftande guldkorn ur deras breda blandning av färgstark elektronisk klubbmusik från allt från Jamaica, Trinidad, Brasilien, England och Angola – alltid med fokus på rytm och tung bas!
http://www.myspace.com/mashupinternational

STYLE & SWAGGA
Lördag 2 okt | 22-03
Karlssons Kök (Bergsbrunnagatan 6, uppsala)
Förköp 80:- på SKANK-Uppsala
100:- i dörren


(Inlägget ändrat av JahmalJr 2010-09-30 04:21:11)


2010-09-28 19:50
Jag har aldrig fattat var Karlssons kök ligger, men nu får jag ta mig kragen tror jag. Kul med initiativ!
"Fletch, he truly defines grace under pressure"