I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/3 Style & Swagga, Orange, Uppsala. Live: Joey Fever

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   
DJ

2011-03-24 23:20

25/3 Style & Swagga, Orange, Uppsala. Live: Joey Fever

Uppsala Dancehall Massive!

Det är nu äntligen dags för den andra upplagan av dancehallklubben STYLE & SWAGGA i Uppsala.

Det har gått ett tag sen sist men nu är MASH UP INTERNATIONAL+STEREO STEPPAS tillbaka med besked för att bjuda Uppsala på det bästa av dancehall!

Den här gången tar vi hit ingen mindre än skivaktuella JOEY FEVER och kör den officiella releasefesten i uppsasla för hans rykande färska album "In A Fever".

JOEY FEVER är känd för hitsen Mi Nuh Folla Dem, Back With A Blast, P3-hiten Sweetness, Young Gunz (med Million Stylez) och den fantastiska Tell It To My Heart.
För tillfället är det nya singeln `Good Looks´ alla talar om och det kommande albumet är fullpackat med hits från första till sista spåret.
Joey är en mångfacetterad artist som med stor säkerhet behärskar både sång och deejayande och kan hantera alla typer av rytmer, från studio one till 80´s, one drop till de senaste dancehallrytmerna.

För att maxa kvällen extra tar vi hit ett av sveriges top-sounds: MILLION VIBES SOUND från Malmö!

MILLION VIBES, som inte behöver någon närmare presentation, har satt ihop en riktigt fet Joey Fever mix som ni kan lyssna på här:
http://soundcloud.com/millionvibes/million-vibes-presents-joey

Tillsammans med Million Vibes och Joey Fever kommer Stereo Steppers och Mash Up International ge järnet och i vanlig ordning leverera det bästa som finns att erbjuda inom dancehall & reggae.

Ses på Style & Swagga! (med lön på kontot!)
// Stereo Steppers & Mash Up Intl

STYLE & SWAGGA
När? - Fredag 25:e Mars | 22-03
Var? - Orange (Svartbäcksgatan 29 Uppsala)
Entré? - Endast 80:- i dörren

JOEY FEVER (Live)
MASH UP INTERNATIONAL
STEREO STEPPERS
MILLION VIBES (Malmö)

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips