I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UÅ | 21/5 - Goodfellas med ALL OUT DUBSTEP + Chefen/Erk + Graffitifilm

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2011-05-09 20:02

UÅ | 21/5 - Goodfellas med ALL OUT DUBSTEP + Chefen/Erk + Graffitifilm

Saxat från Goodfellas:

Goodfellas avslutar fjärde säsongen på Scharinska med dunder och bas samt en efterlängtad uteservering!

Efter fullt hus med Flux Pavilion och Goodfellas Open är det dags för vårens sista kväll. Den styr vi upp med landets största inom genren, nämligen ALL OUT DUBSTEP.

Kollektivet, bestående av bl.a. IRK, L-WIZ och TRICKYKID, arrangerar klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö, bokas till stora internationella klubbar och festivaler samt släpper musik digitalt och på vinyl via sin egna label med samma namn. Vänta er tonvis fet dubstep och röj på scenen!

Residente CHEFEN, BIG DEAL och SAMUEL ISAKSSON värmer upp Spanska salen och baren i vanlig ordning med en blandning av dubstep, hiphop och electro. Trainspottershalvan ERK spottar även verser i micken och ni som har varit med tidigare vet att ett jävla härj, stagedives, svett och kaos väntar. TJACKIE SHAUN står som vanligt för VFX och skakande projektioner.

I källaren hittar ni några av våra personliga favoriter bakom skivspelarna: UÅs hjältar NORTHERN TACTICS. De vänder rykande färsk dancehall, soca och hiphop en trappa ned som omväxling från wobbelbasen. Fiyah!

Förfest? 22:00 i källaren presenterar vi stolt världspremiären för graffitidokumentären EVERYDAY THOUGHTS, regisserad av Tage Hervén och producerad av Linus Andersson. Tre kameror har skickats till målare i Ryssland, Danmark och Sverige och resultatet är en spännande inblick i deras vardag.

Alltså: våravslutning med uteservering, Sveriges bästa dubstep, graffitifilm och karibiska toner på Scharinska den 21 maj…

Välkommen!

LINE UP:

ALL OUT DUBSTEP
CHEFEN + ERK
NORTHERN TACTICS
BIG DEAL & SAMUEL ISAKSSON
VFX: TJACKIE SHAUN

PREMIÄR FÖR "EVERYDAY THOUGHTS"
(GRAFFITIDOKUMENTÄR - 22:00 I KÄLLAREN)

OBS - KOM I TID, INGA FÖRKÖP!

SCHARINSKA
LÖRDAG 21 MAJ
21-02, 100 KR, 20 ÅR (ÅRET)

Vi ses på Scharinska!

http://thegoodfellas.se/
http://alloutdubstep.com/
http://randombastards.com/

@alloutdubstep
@randombastards
@chefovic


randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip