I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

16/5: JAMROCK SOUND (Amsterdam) + Safari Sound @ Gully Creepin,Inkonst

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-05-07 22:36

16/5: JAMROCK SOUND (Amsterdam) + Safari Sound @ Gully Creepin,Inkonst

Okey så här är det: Vi har haft tre super kvällar i rad och vi tanker fortsätta i samma spår! Den här gången har vi enligt oss själva den hittills roligaste och mest intressanta bokningen av de alla.

Vi har nämligen bjudit hit killarna som ligger bakom Europas största, mest högljudda och populäraste dancehall klubb. Vi pratar om Jamrock Sound från Amsterdam som varje vecka sedan år 2005 har bjudit på de största internationella akter man kan tänka sig tillsammans med nuff lokala kändisar.

Klubben startades av DJ Waxfiend och ett par andra DJ´s år 2005. Konceptet kom snart att formas till ett DJ crew som även kom att kallas Jamrock Sound. Med riktigt galna tear-the-club-up DJ sets över hela Holland, reguljära internationella spelningar, weekly radio program och sanslöst välgjorda mixtapes har DJ Waxfiend gjort sig ett stort namn på den internationella marknaden och är just nu en av de mest efterfrågade DJ´sen i EU. Allt detta har lett till att DJ Waxfiend och hans Jamrock Sound har blivit nominerad till x amount of awards som exempelvis Dutch MOBO-Award, BNN Urban Awards och PP2G Awards (Hollands största urbana online community) som han kammade hem i kategorin ”Årets fest 2006”. År 2007 vann han ytterligare en puckla: Gouden Geep Award för ”bästa mixtape”.

Idag är DJ Waxfiend i full fart med att höja ribban ännu mer i landet där man bär trä-tofflor och chillar xtra hårt på ”kaféer” genom att pumpa ut fräscha mixtapes, köra sin weekly radio show och turnera med Jamrock och Maikal X.

Som hypeman har DJ Waxfiend med sig en av Jamrcok Sounds vassaste youngbloods vid namn Kalibwoy. Kalibwoy joinade soundet år 2008 och har sedan dess stått och gapat på micken tillsammans med DJ Waxfiend och resten av Jamrock crew.

Utöver koasmakeri i gammal soundsystem anda fokuserar Kalibwoy just nu på sin egen solo karriär likväl. Han är mycket upptagen i studion och spelar in nuff fresh material tillsammans med StylzMatic Records och The Prince Of Beatz, ett par riktiga big shotz i Holland. Med hits som ”Hustle All Day”, ”Dem Nah Go Change” och ”The Nookie” får han massvis med airplay BNN´S 101 Barz och FunX (Hollands största urbana radiokanal).

Med andra ord blir det inte bara massvis med energi från Jamrock Sound denna kväll, en och annan låt kommer att spottas ut från Inkonsts basberikade system också vill vi lova!

Som vanligt är Safari Sound värdar denna kväll och står för uppvärmningen samt uppvaktningen av Er!

Vi skippar det lilla rummet den här gången och masar in ett fett sound på Plockepinn istället. Där inne kommer lokala kändisar som DJ Octo, Akai One, Fructuoso DiiYey (La Onda) och Wilsson Soto (Funk Of Fury / Carib Kréol) att bjuda på det bästa av cumbia, kuduro, merengue, UK funky house, afrobass, baile & mundial funk. Sov inte på detta massive, det kommer att bli galet!

Givetvis så kommer pingis bordet att vara på plats (du som tuggar på racken, låt bli!) och nattamaten från Katos bageri är uppdukat vid garderoben en stund innan klubben stänger. Dessutom får de 100 första gästerna en fysisk vacker kopia av Safari´s senaste mixtape "Back With A Blast".

Dessutom har vi höjt åldersgränsen till 20+. Sorry youngsters, gamlingarna känner sig utanför...

Nedbrytning for dummies:

16/5 Gully Creepin @ Inkonst

Stora rummet:
reggae & dancehall madness med
JAMROCK SOUND med DJ WAXFIEND & KALIBWOY (Amsterdam) warm up: SAFARI SOUND

Plockepinn:
cumbia, kuduro, merengue, UK funky house, afrobass, baile & mundial funk madness
OCTO, AKAI ONE, FRUCTUOSO DIIYEY (La Onda) &
WILSSON SOTO (Funk Of Fury / Carib Kréol)

23:00-03:00
20+
100:- i dörren

Mer info på
http://jamrock-online.com
http://djwaxfiend.com
http://jamrock-online.blogspot.com
http://www.myspace.com/kalibwoy1
http://www.safarionline.se
http://bangarang-online.se
http://www.inkonst.com

Vi ses där!

http://www.twitter.com/sammyksafari