I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

The Booty And The Beat med Copyflex, DJ Shirkhan och San-One - 10/3

Klubb & Konserter - Skåne

   

2010-03-03 17:34

The Booty And The Beat med Copyflex, DJ Shirkhan och San-One - 10/3

The Booty & the Beat den 10 Mars @ Babel med Copyflex (cph), DJ Shirkhan (Safari Sound) och San-One.

Så var det dax för sundets bästa dansklubb att återigen köra på Babels lill-lördagssatsning. Den 10 Mars kommer en av Köpenhamns mest populära DJs - Copyflex - för att riva av ett set som sent skall glömmas. Malmös DJ Shirkhan (Safari Sound) och resident San-One finns också på plats för just din och din rumpas skull. Det utlovas Electro, Baile Funk, Kuduro, Fidget House, Reggae, Dancehall, Hiphop m.m, m.m.
Ta dansskorna på, det är vår! Well, Snart i alla fall.

VAD: Onsdagar på Babel - The Booty & The Beat
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJ: Copyflex, DJ Shirkhan & San-One
NÄR: Onsdag 10 Mars 23:00–03:00.
ENTRÈ: 40 kr innan midnatt sen 60 kr
ÅLDER: 20 år

CopyFlex
Den före detta börsmäklaren Copyflex började sin karriär som DJ först då hans vanliga utrustning, ämnad att spela musik live på, gått sönder just innan en spelning. Copyflex gjorde sitt första DJ-set för att rädda situationen, något som både han själv men framförallt publiken älskade. Numera är han djupt rotad i den köpenhamnska klubbscenen och har mixat, spelat med eller på annat sätt jobbat med alla som är värda att nämna. Hans kompetenta förmåga att blanda partymusik med egna arrangemang och mashups, tillsammans med set som många gånger innehåller konfettiregn, champagnefontäner eller flammande hårspray gör att Copyflex är en av de mest eftertraktade plattvändarna i Köpenhamn för tillfället.

DJ Shirkhan
Behöver för Malmöpubliken kanske ingen närmare presentation. Är grundare och ena halvan av duon Safari Sound, av många kallade södra Sveriges kungar av Reggae/Dancehall.
Spinner han inte skivor själv arrangerar han Gully Creepin på Inkonst eller kör radioshow på Din Gata. Shirkan kan inte göra något dåligt.

San-One
Om Shirkan är kung av Reggae/Dancehall är San-One drottning av sitt gebit.
Har man tur kan man få se henne vinka Silvianskt mellan de snortajta mixarna.
Ingen i hela jävla Sverige gör det bättre, som Fattaru en gång sa.