I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

29/5 WARD 21 (JAM) LIVE @ GULLY CREEPIN, INKONST

Klubb & Konserter - Skåne

   

2010-05-13 19:52

29/5 WARD 21 (JAM) LIVE @ GULLY CREEPIN, INKONST

Yes massive!

Detta blir sista Gully Creepin på ett bra jävla tag! Vi vet inte när vi är tillbaka nästa gång då det finns planer på ett break till hösten. Med andra ord kan detta vara din sista chans att festa Gully wise på hur länge som helst! Därför presenterar vi:


W A R D 2 1 ( J A M )

Direkt från Jamaica är ett av dancehallens hårdaste pojkgrupper - WARD 21 - influgna för att se till att kickers, hipsters, stekare, emo-huvuden, hippies och rastas får en rejäl bas-massage.

WARD 21 är en grupp dancehall musiker från Kingston, Jamaica. Namnet kommer från den psykiatriska avdelningen på University College Hospital i Kingston (fråga oss inte varför). Det var den legendariske producenten King Jammy som såg potential i dessa unga män och förde dem samman. 12 år, fyra album och oräknerliga hits i bagaget senare är de ett av de hetaste namnen i dancehallen, inte bara med sina egna låtar utan även som det grymma producent-team de är!

Vi snackar rytmer som "Bada Bada", "Belly Ass", "Volume", "Scarface", "Rae" och det senste "Cosa Nostra" och hits som "Blood Stain", "Haters", "Ganja Smoke", "Judgement Day", "Garrison" och "Gully Gun". Dessutom ligger gruppen bakom några av dancehallens största kvinnliga stjärnor just nu som Timberlee, Nathalie Storm och Tifa, ett par namn som är här för att stanna!

Sedan 2002 turnerar WARD 21 och har spelat i Belgien, Nederländerna, Österrike, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Schweiz, Sverige, Danmark, Norge, Italien... De har också spelat på Europas största reggaefestival, Summerjam, två gånger. Trion turnerar även andra delar av världen flitigt med regelbundna spelningar i Japan, Costa Rica, Panama, andra öar i Västindien och över hela USA.

http://www.myspace.com/21ward
http://www.bada-bada-blog.blogspot.com

Vill du veta hur WARD21 låter, lät eller rent av bara friska upp minnet? Lyssna då på denna mini mix som innehåller deras bästa hits från den enorma katalogen:

http://soundcloud.com/safarisound/gully-creepin-presents-ward21-live-in-sthlm-may-28th-and-in-malmo-may-29th


--------------------------------------------------------------------------

BASSRUNNER SOUND (AT)

Österikes mest produktiva, kända och mest wiener-schnitzel-förtjusta DJ/producent crew som har arbetat flitigt med artister som T.O.K, Busy Signal, Mykal Roze och Fantan Mojah för att nämna några backar WARD 21 och lovar att bjuda på ett skjukt sett med egna produktioner, dubplates, remixer etc.

http://www.myspace.com/bassrunnerproductions
http://www.twitter.com/bassrunnermusic

SAFARI SOUND (040)

Södra Sveriges mest dynamsika duo och förmodligen Europas längsta (4 meter +) DJ crew är för tillfället jävligt upptagna med spelningar från Skandinavien till Amsterdam till mellanöstern. Men kvällen i ära kommer de att ge ordet "energi" en ny mening. OBS! Detta kanske är sista Safari spelningen på några månader i Malmö. Make sure u dede!

http://www.myspace.com/safarisound
http://www.twitter.com/safarisound
http://www.soundcloud.com/safarisound

DJ GEELS (046)

För ett år sedan gjorde denna yute entre i Östersundsregionens klubbvärld och har tagit vartenda huve med storm. Förutom att varit en av Gully Creepins residents har han även varit resident på Izakaya Koi där upptown crowden har blivit injicerat med riktiga down town vibes. Senast spelade han i stadsparken i lund där 15000 (!!!) vilda studenter gick lös till hans uptempo shiet. Det blir bra det här!

http://www.djgeels.com
http://www.deejaygeels.com

JANET & JULIE

Och sist men inte minst har vi Malmö systrarna Janet & Julie från Bowdown crew som ska stå för dansandet och bryta isen med snuskiga moves!

http://bowdown.blogg.se/



Och så sammanfattar vi som vanligt för dummies:

29/5 WARD 21 (JAM) @ GULLY CREEPIN
säsongs avslutning och sista Gully på ett braaaaa tag

BASSRUNNER SOUND (AT)
SAFARI SOUND (040)
DJ GEELS (046)
JANET & JULIE (BOWDOWN CREW)

23-03 l 20+ l 120:- i dörren OBS!!! inget förköp (kom tidigt, annars blir det kaos)

Välkommna!

twitter.com/dj_shirkhan