I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

12/10 LAZEE - SUPPOSED TO HAPPEN | OFFICIAL RELEASE PARTY @ Slagthuset/Malmö

Klubb & Konserter - Skåne

   

2011-09-28 12:00

12/10 LAZEE - SUPPOSED TO HAPPEN | OFFICIAL RELEASE PARTY @ Slagthuset/Malmö



LAZEE SLÄPPER NYTT ALBUM "SUPPOSED TO HAPPEN" 12 OKTOBER OCH ARRANGERAR SIN RELEASEFEST GRATIS FÖR MALMÖS UNGDOMAR PÅ SLAGTHUSET!

Rapparen Lazee från Malmö slog igenom stort 2008 med singeln "Rockaway" och albumet "Setting Standards". Att avsluta arbetet med andra albumet "Supposed To Happen" har tagit sin tid och ett nästan helt färdigt album har skrotats under tiden för att påbörjas på nytt.

Lazee har nu omgrupperat, startat egna bolaget Timeless och hittat hem. På "Supposed To Happen" samlar Lazee såväl etablerade producenter som Masse (The Salazar Brothers), Ishi (2Stripes Music), Mack Beats och Gameboii som tidigare okända namn, t.ex blott 16-årige Durim Haxholli. "Supposed To Happen" släpps på Timeless/Universal den 12 Oktober.


I samband med släppet av "Supposed To Happen" bjuder Lazee in till en stor releasefest i Malmö. Men istället för att ordna en releasefest för branschfolk, andra artister och media vill Lazee bjuda Malmös ungdomar på en stor fest som tack för den kärlek han fått från hemstaden.
Festen arrangeras på Slagthuset i Malmö, en av Skandinaviens absolut största nattklubbar, med fritt inträde och en åldersgräns på endast 15 år. Lazee uppträder uppbackad av livebandet Spiderdogs och men passar också på att bjuda in flera av sina artistkollegor för att se till att det blir en extraordinär kväll. Adam Tensta, Albin Gromer, Norlie & KKV, J-Son, och Crossfire med Rigo i spetsen uppträder också under kvällen. Dessutom kommer en hemlig gäst!

NÄR: TORSDAGEN DEN 12:E OKTOBER
VAR: SLAGTHUSET, MALMÖ
KL: 19:00 - 01:00
ÅLDERSGRÄNS: 15 ÅR
FRI ENTRÉ


Namn: LAZEE - SUPPOSED TO HAPPEN | OFFICIAL RELEASE PARTY

Plats: Slagthuset/Malmö

Datum/Tid: 2011-10-12 19.00-01.00

Ålder: 15

Kostnad:

Mer info:
http://www.facebook.com/event.php?eid=239495902769326