I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

19/4 Immortal Technique & Mohammed Ali @ Mejeriet, Lund

Klubb & Konserter - Skåne

   
Admin

2012-04-17 13:42

19/4 Immortal Technique & Mohammed Ali @ Mejeriet, LundSaxat från Whoa-bloggen:

Immortal Technique har nog de flesta någon gång lyssnat på, om inte annat känner nog alla igen den hjärtskärande singeln Dance With The Devil från 2001. Han är kanske en av de mest politiska rapparna från New York och har under hela sin karriär bedrivit en kamp mot statsapparaten, rättsväsendet och mycket annat som han anser vara skevt i dagens samhälle. Inte ens pengar har fått honom att ge upp kampen – trots erbjudanden från storbolag har han hållit i sina egna tyglar hela vägen genom det egna skivbolaget Viper Records.

Mohammed Ali kan sägas vara de svenska motsvarigheterna till Immortal Technique: de två killarna har länge gjort politisk musik och när de släppte sitt senaste album Vi jämfördes de med Ebba Grön och hyllades av oss på Whoa. Deras debutmixtape Processen släpptes via Whoa och är idag ett av våra allra mest nedladdade, så om du mot förmodan har missat det gör du bäst i att plocka ner det på direkten.


För att läsa resten och hitta biljettlänkar, kika in här!

Namn: Immortal Technique & Mohammed Ali

Plats: Mejeriet, Lund

Datum/Tid: 2012-04-19 20.00-00.00

Ålder: 13

Kostnad: 250

Mer info:
http://www.kulturmejeriet.se/index.php/program/immortal-technique-us/

Carl Only Bildt 4 Cuban Linx
http://matiasrankinen.wordpress.com
Missa inte världens bästa radioprogram Starka Personligheter.