I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

23/8 Kapten Röd efterfest @ Babel, Malmö

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2012-08-22 16:20

23/8 Kapten Röd efterfest @ Babel, MalmöVAD: Efterfest med Kapten Röd
NÄR: Torsdag 23 Augusti, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Lance-a-Lot, Partillo & MrGillis (SwingKids), Million Vibes
DJs i baren: Mr Jim & Kriss (Funky Ninjas)
ENTRÉ: 60 kr
ÅLDER: 18 år
______________________

Kapten Röd spelar denna kväll på Malmöfestivalen och vi väljer att hylla denna svenska reggaekung på Babel.

LANCE-A-LOT, PARTILLO & MR GILLIS (Kapten Röd)
Kapten Röd är Sveriges okrönte reggaekung för tillfället. Hans andra album ledde till utnämningar till Årets Artist och Årets Liveakt på P3-guld samt utsålda spelningar landet runt (bland annat på Babel). Efter spelningen med Kapten Röd på festivalen tar sig Reggaeeliten ur bandet och crewet sig till Babel för att spela skivor natten lång.

MILLION VIBES
Million Vibes från Skåne startade som reggaesoundsystem i början av 00-talet. Namnet Million Vibes är en kärleksförklaring till alla olika stilar inom reggae där dancehall i dess olika former framträder extra tydligt på dansgolvet. Efter långt över 1000 spelningar har Million Vibes varit runt i hela Europa och spelat. Million Vibes är resident-DJs på Klubb Living och spelar regelbundet runt om i Malmö. De vann nyligen en soundclash i Stockholm och är kända för att gå sin egen väg när de spelar in dubplates. Million Vibes senaste dubplatemix har blivit hyllad som en av de bästa mixarna i sin genre och har på bara några månader snart 10 000 lyssningar. Million Vibes består av ett antal selectors och micsnubbar; Skinny, Daddy Ferma, Will Jam, Soulrebel, Belly, Skyscrapa och Phantom. Dessutom samarbetar Million Vibes med artister som Caribingi och Joey Fever.

MR JIM
Mr Jim är ett geni vad det gäller sköna rytmer och bjuder alltid upp till fest. Resident på City to City med en förkärlek till allt som får dig att skaka på höfterna kommer det bli hett inne i baren. Festen är absolut ett faktum.

KRISS (Funky Ninjas)
Kriss från Funky Ninjas är en av två Ninjor som älskar hip hop & RnB. Kriss kommer att göra det han gör bäst, att få folk att dansa och tjuta av glädje. Dansgolvet kommer att fyllas snabbare än du kan säga ninja. I sin arsenal har de förutom nunchakus och kaststjärnor även tighta mixar och knivskarpa låtval från allt som Hip Hop & RnB och Dancehall har att erbjuda.

Namn: Kapten Röd efterfest

Plats: Babel, Malmö

Datum/Tid: 2012-08-23 23:00–03:00

Ålder: 18

Kostnad: 60

Mer info:
http://www.facebook.com/events/147543662050400/

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips