I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

20/10 Klubb Living presents Warrior Sound (ger), Million Vibes mm @ Inkonst

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2012-10-18 13:14

20/10 Klubb Living presents Warrior Sound (ger), Million Vibes mm @ Inkonst
Klubb Living fungerar som en mötesplats för folk som gillar caribbean music i synnerhet och klubbmusik i allmänhet. Musikstilen är ingen trend utan finns här för att stanna och oavsett om det är Rootsreggae, Afrobeat, Soca, Funk, R´n´B, Cumbia eller dancehall så finns det plats för den på Klubb Living. Vi bjuder in artister och djs från hela världen och tanken är att klubben ska vara den största permanenta reggaeklubben i regionen. S
amtidigt vill vi att samtliga besökare ska få känna den glädje och stämning som klubben bidragit till.

WARRIOR SOUND INTERNATIONAL – U-CLUB (Wuppertal/GER)
”The one man army”

Mattia som utgör 100% av Warrior Sound som huserar på U-Club i Wuppertal, Tyskland. Denna klubb har nästan vunnit utmärkelsen ”Tyskland bästa reggaeklubb” varje år på 2000-talet. Warrior Sound startade 2002 och har sedan dess spelat på en hel hög reggaefestivaler, bland annat Summerjam och hans skills på micken och bakom skivspelarna har tagit honom till London, Österrike, Schweiz, Belgien, Holland, Polen, Frankrike, Kanada, Italien, New York, Jamaica och så vidare. Just nu är Mattia – Warrior Sound kanske mest aktiv på clash-scenen av alla i Europa. Missa inte denna partymaskin när han intar Klubb Living och möter Million Vibes på Inkonst! Räkna med en stökig blandning av dancehall, dubplates och reggae! Och i slutet av kvällen vet ni vad som väntar…
Lyssna
http://www.youtube.com/watch?v=iNAd8lpngqQ
Liten video från U-Club:

Million Vibes – Malmö/Lund
Million Vibes är resident på Klubb Living och den musikaliska grunden för klubben. Ett sound som låter lika mycket reggae som dancehall men framförallt kända för sina specials, dvs. dubplates som gjort dom till ett namn i hela Europa. Million Vibes har spelat i London, New York, Moskva, Barcelona, Schweiz, Hamburg, Berlin och ett oräkneligt antal tyska städer samt hela Norden. Men ikväll spelar dom för er….

Djs i Foajébaren
Tellus Sound - MALMÖ

Tellus Sound
Med karibiska ghettobeats och afrikanska rytmer bjuder malmöbaserade Tellus Sound på en respektlös resa längs de tropiska breddgraderna. Med fötter i tre världsdelar garanteras hits från trånga dansgolv på andra sidan jorden och det levereras alltid svettig terapi för rumpa, höfter och ben. Slacker eller högklackat spelar ingen roll när Tellus Sound tar dig till en sommarvärld i stekos där festen är på gatan och basfrekvenserna studsar på husfasaderna. Reagge, Dancehall, Cumbia, Soca och Afro är allt som våren kräver.

Good Environment We Provide / Good Music We Dance!

Namn: Klubb Living presents Warrior Sound (ger), Million Vibes mm

Plats: Inkonst

Datum/Tid: 2012-10-20 23.00-03.00

Ålder: 20

Kostnad: 100

Mer info:

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips