I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

24/5 London<->Stockholm:Discokommittén @ Debaser

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-04-20 11:04

24/5 London<->Stockholm:Discokommittén @ Debaser

24/5 Debaser, Stockholm

Max Peezays kritikerrosade debutalbum Discokommittén kom ut vid årsskiftet. Max Peezay har sedan dess turnerat flitigt genom landet där han imponerat på publik såväl som recensenter. Inspirationen till Discokommittén är hämtad från den brittiska grimescenen och nu bjuder Max Peezay in sina allierade till hans show på Debaser i Stockholm den 24 maj.

En av de stora grimepionjärerna, producenten och rapparen Jammer kommer tillsammans med sin protoge, Ears som gästrappade på Max Peezays singel Emergency. Jammer och Ears har båda har turnérat och gjort stora spelningar runt om i Europa samt USA, nu är det alltså dags för Sverige att få uppleva grime på riktigt.

Från ett av de yngre men mest respekterade grupperna, Ruff Sqwad kommer Max Peezay´s goda vän Slix för att slå andan ur Stockholmspubliken med sin vassa rap.

Som DJ för ovannämnda akter kommer Dj Karnage från det legendariska kollektivet Roll Deep där rappare som Wiley, Dizzee Rascal ingått. Med sig har han Lickshot, som regelbundet besökt Sverige de senaste åren för att bjuda på det absolut bästa från engelsk klubbmusik.

Förutom de brittiska gästerna kommer även Max Peezays svenska kollegor att stå på scen. Rapparen Slim och Double K kommer med Cari Lekebusch i spetsen att uppträda under kvällen. Och sist men inte minst, tillsammans med sina sidekicks Mackan, känd från grupper som och Fattaru samt Nimo, bjuder Max Peezay på en show fylld av rå energi, galen rapteknik och unika gästframträdanden.

MC´s
Max Peezay + Mackan och Nimo (Special Blend )
Jammer & Ears (Jahmek da world )
Slix (Ruff Sqwad )
Slim & Double K (NFL Kru )

DJ´s
Karnage (Roll Deep )
Cari Lekebusch (NFL Kru )
Lickshot (UK )
Juuso (Pikanen Beats )


BILJETTINFORMATION
Biljetterna släpps 21 april

Biljettpris: 145:- + service.
Ticnet 077-1707070 www.ticnet.se (Ticnet säljs via alla Ticnet och ATG-ombud i hela landet ) Biljetter finns även på Pet Sounds, Sound Pollution och Record Hunter.

Ålder: 18

För mer information se:
www.luger.se
www.debaser.nu
www.devrim.se