I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/11 - Alexis + Klikkboxning + Le Choix @ Radio Locash

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-11-21 15:59

25/11 - Alexis + Klikkboxning + Le Choix @ Radio Locash

Ikväll: SISTA RADIO LOCASH PÅ LANDET, NÅGONSIN!


Lördagen den 25:e avslutas helt i dansmusikens tecken. Techno - och Uppsala-pojkarna, och tillika Özgür Can favoriterna, Klikkboxning har fått mycket respekt runt om i Europa för sin singel ?Vart Tog Dom Vägen?? Ikväll hedrar de oss med ett live-set.


ALEXIS är en absolut favorit rappare när det gäller vårat kära svenska språk. Grime, techno, house, hiphop, jungle eller trance: Alexis går lös på allt. Det här blir hans första riktiga framträdande! Backar upp gör de andra i gruppen Purple Rain.


Det avslutas med akter från ett nytt och fräscht skivbolag, Le Choix. De satsar på de internationella dansgolven. Adrian och Bah Ohh från Le Choix kommer och spelar det tyngsta som finns och sluter cirkeln som La Vida Locash påbörjat.


Det blir enbart farväl-Youtube och en massa överraskningar när Babyman, Adrian och Nils W bär likkistan i förorten där den stora vägen blockeras en gång i månaden. Kom i tid!


21.00 - 01.00 / 18 år / 30 kr

RADIO LOCASH

La Vida Locash

Klikkboxning

ALEXIS WEAK

ADRIAN

BAH OHH

Only One Can Win!