I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

9/5 - Devin the Dude @ Debaser Medis

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-03-19 18:35

9/5 - Devin the Dude @ Debaser Medis

yes det är sant! Texas mest avslappnade och roliga rappare Devin the Dude kommer till Stockholm!

När: 9 maj 2007
Var: Debaser Medis, Medborgarplatsen
Tid: 19.00 (konsert 20.30 prick)
Pris: 160 kr + exp.avg (hos Ticnet.se eller ATG ombud)
Ålder: 18 år (20 år efter konserten)


Från dammiga Houston i Texas, via legendariska bolaget Rap A Lot Records kommer den senaste hiphophaussen som i detta nu stavas Devin the Dude.

Devin the Dude är fortfarande okänd för många och var för ett tag sen kanske bara känd som medverkande på Dr. Dre’s “F**k You”.Men med tiden har Devin tagit allt större plats och det är därför nu verkligen på tiden för den självutnämnda "master of women, wine, and weed” att även ge oss i Sverige sina bästa rim.

Beatsen går i halvtempo, stämningen i produktionen är slick, melankolisk och tillbakalutad. Men Devin the Dude vill att folk ska reagera på vad han säger och slår därför an känsliga strängar så väl som han får folk att dra på smilbanden, och därför blir språket ofta ganska smutsigt. En annan förklaring kan vara att Devin tagit på sig rollen som den komiska rapparen i gänget kring Rap A Lot och att han har den bortgångne komikern Richard Pryor som en av sina främsta influenser.

Devin tar en paus från sitt ihärdiga turnerande i USA under våren och kommer äntligen till Sverige för en spelning på Debaser Medis!
20 mars släpps albumet "Waiting To Inhale"

www.myspace.com/devinthedude