I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

18/5 - Traffic pres: INK (Renegade harware, Metalheadz UK), Seba&Krazt, Robert Manos&MC Sandor plus more...@ Festen, debaser medis

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-04-25 08:28

18/5 - Traffic pres: INK (Renegade harware, Metalheadz UK), Seba&Krazt, Robert Manos&MC Sandor plus more...@ Festen, debaser medis

Då vi lyckats dra ihop en FET jävla lineup till den 18/5 så överger vi våran lilla båt för ett tag. Vi tar hela paket till våra vänners klubb Festen på Debaser medis istället där det går in bra mkt mer folk! Och sen är det ingen hemlighet att vi diggar det Festen gör till 100% också :)


Vi kan lova er bättre ljud&ljus, ett fett Traffic dnb-golv, en svettig All out dubstep lounge och en grym bar hostad av Festen residenterna Johanna B & lil g.u.d mfl. 

Dessutom så bjuder Festen på söderns grymaste reggae snubbe ZORO som kör ett LIVE set i början av kvällen. Han har en ny fet platta ute som heter "Gugs news". Missa inte det! 

INK kommer över till oss för att fira nya skivan "Above the game" än en gång. Ni som var hos oss när EBK var där vet vad ni kan vänta er. Hård och mörk drum and bass precis som vi vill ha det. :)
För er som inte hört INK kan jag berätta att det är en av de tightaste Djs jag hört. Hans selection har också alltid varit top of the line. Måste fan upplevas! 

SEBA & KRAZY feat Robert Manos & MC Sandor behöver kanske inte presenteras närmare. De har funnits på scenen sedan den dök upp. SEBA drev klubben Secret Operations som höll till på Tuben under 90-talet. Klubben blev sedermera en label som släppt kvalitets låtar efter kvaltitets låtar och tagit SEBA till toppen inom dnb-världen. Det finns ingen hejd på den mannen! 

ALL OUT DUBSTEP är en ny klubb som kommer dyka upp i Stockholm lite här och där framöver och förhoppnigsvis i stadig form till hösten. Skapad och driven av kärleken till det vi kallar Dubstep med målet att sprida budskapet om BAS till Sveriges alla människor! 

FESTEN RESIDENTERNA Dj Johanna B och Lil g.u.d blandar friskt bland olika musikaliska stilar men en bra gissning är att det kommer handla mycket om reggae och fina gamla hiphop klassiker denna kväll. Alltid grymt drag och har man tur så sticker de till en liten öl till den som behöver det...:)

Stora golvet:
ZORO LIVE (jujurecords.com)
INK (Renegade hardware, Metalheadz, UK)
SEBA & KRAZY (Secret operation, S)
SYSTEMATIC (Traffic)
LIMBZ (TRAFFIC)

Visuals: Deja Kru
Sound provided by. Solid Sound

Lounge:
ALL OUT DUBSTEP pres IRKs B-day crew;
IRK
TRICKYKID
GENA
L-WIZ

Visuals: Unlucky Monkey
Sound provided by:Solid Sound

Baren:
DJ Johanna B
Lil g.u.d
+ guests

@Festen/Traffic, Debaser Medis, fredag 18/5, 20-03, 100kr. 
Massa fina happy hour dealar mm innan 22.00 så kom dit i tid och missa för fan inte ZORRO live!

www.clubtraffic.org
www.myspace.com/festenonline
www.jujurecords.com
www.myspace.com/inkdj
www.myspace.com/renegadehardware2k7
www.myspace.com/secretoperations
www.myspace.com/sebaochkrazy

www.ff-dvd.com / www.clubtraffic.org
www.myspace.com/clubtraffic / www.myspace.com/alloutdubstep
www.myspace.com/stucklife / www.stucklife.com