I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

7/6 - The original JAZZY JAY @ Festen! , Debaser Medis

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-06-04 11:06

7/6 - The original JAZZY JAY @ Festen! , Debaser Medis

626 Music och Debaser presenterar

THE ORIGINAL JAZZY JAY

I sista sekunden men ändå!  På torsdag har vi bjudit ingen mindre än hiphoplegenden DJ Jazzy Jay till våra klubbar på Debaser, både i Stockholm och Malmö!

Jazzy Jay har varit en del av hiphopvärlden sedan 80-talet. På gatorna i Bronx körde han hårt under vägledning av ingen mindre än Afrika Bambaataa. Under hiphopens frammarsch på 80-talet gick han från att spela skivor på gatorna till de hetaste klubbarna i NYC. Negril, The Roxy, The Ritz och Danceteria. Han var också en av de första som tog Hip Hop musiken till radion, på klassiska radiostationen KISS FM.  Jazzy Jay var en av grundarna till Def Jam recordings tillsammans med Rick Rubin och Russell Simmons. Han har jobbat med artister så som Fat Joe, Brand Nubian, A Tribe called quest, LL Cool J och Public Enemy. Dessutom var Jazzy Jay med i DJ dokumentären SCRATCH, som vi kommer visa under kvällarna.

När vi nu gång på gång får höra att hiphopen är död och det tydligen bara är elektronisk musik som gäller just nu väljer vi att ge er en av pionjärerna inom gamet och det redan nästa vecka.

I Stockholm kör Jazzy Jay på klubben Festen på Debaser Medis. Det är smygpremiär för vår sommarklubb som från 21 juni kommer bli en jamklubb för livemusik. Det är alltså 7 juni som gäller, 22-03. Som vanligt kör också arrangörerna Johanna B & lil g.u.d med hemliga gäster hårt på vaxet.

Jazzy Jay spelar också på:
Onsdag 6 juni: Malmö, Dance ya´ll know it på Debaser Malmö, 22-03. DJ Amato & lil g.u.d kör också
Lördag 9 juni: Oslo, Club Soul