I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/7 - U Betcha! @ Metro, Ametist (SR Metropol) vänder skivor!

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-07-14 19:04

25/7 - U Betcha! @ Metro, Ametist (SR Metropol) vänder skivor!

U betcha!

Var? @ Metro, Götgatan 93 Skanstull

När? Fredagen den 25:e juli, 21-03

Hur? Med minst 100 spänn på fickan, stil, entusiasm och goda vänner!








Nu slår Funky Lilt i samarbete med Conateh productions och Metro upp portarna för den helt nya Urban Music-klubben U betcha!, stället som förenar lyx och glamour med kärlek till hiphopkulturen. På premiärkvällen bjuds gästerna på sköna toner från Ametist, SR Metropol, samt hus-dj'n Addsoul som bjuder på skön funk! Den 25:e juli kickar vi igång ordentligt med temat "Studio 54" - glitter och paljetter i kombination med dåtida funk blandat med nutida hiphop.



Med guldskimrande, röda sametstapeter och levande ljus i hela lokalen omges man direkt av en känsla av lyxig glamour och klass, och det i kombination med vår kärlek för hiphop och urban music skapar en för Stockholm helt ny typ av festställe. Här blir du inte nekad i dörren om du har sneakers, keps och tracktop, men slipper ändå sunkhakskänslan a'la sprängda högtalare och pissljummen öl.



One love!

----------------------------------------------
[email protected]
www.myspace.com/funkylilt







(Inlägget ändrat av lia 2008-07-15 14:27:58)

http://funkylilt.blogspot.com/
myspace.com/funkylilt
[email protected]