I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

13/3 Devotion @ Fasching (Pure P & Will-Rock feat. MC Amalia)

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-03-05 14:12

13/3 Devotion @ Fasching (Pure P & Will-Rock feat. MC Amalia)



Devotion har tveklöst satt sina spår i Stockholms klubbliv. Det märks av alla varma kommentarer som regnat över klubben, att det funnits ett tomrum, som vi nu lyckats fylla. Kärleksfull, positiv och opretentiös stämning med dansen och den djupa, svarta musiken i fokus.

Så för andra gången i år tänker vi förvandla Fasching till den bästa boogie, disco, soul och R&B-klubben i stan! Denna gång har vi dessutom bjudit in en galen, kanadensisk funkdrottning som MC för aftonen; Amalia. Denna ohyggligt funkiga och kaxiga brud har bl.a släppt en hel del musik med vår svenska stolthet Opolopo, samt andra stora namn som Restless Soul och Atjazz. Med Amalia's vokala pondus, uppbackad av Devotion crew i form av Pure P och Will-Rock bakom skivspelarna, ser jag inte någon själfull själ som lämnas oberörd! Vi ses på dansgolvet!

(Amalia's myspace: www.myspace.com/mizfuzemuze)
(Devotion-bloggen: http://klubbdevotion.blogspot.com)

Klubb Devotion
DJ's: Pure P & Will-Rock
MC: Amalia (SonarKollektiv)
Fredag 13 Mars
Fasching Jazz Club
Kungsgatan 63, T-Centralen
00-04, 100 kr, 20 år


PS. Ett hett skivtips till alla soul-fans: I dagarna släpptes Pure P och sångaren Melo's nya projekt HYGHER BABY. Ett album fullproppat med varm, funkig och sexig R&B och en självklar rekomendation till er som gillade Up Hygh och Melo's solo-platta. De är även så snälla att de bjuder er på två låtar från skivan här!

Ladda ner två Hygher Baby-låtar här: http://www.sendspace.com/file/g19x8w

Kolla även www.myspace.com/hygherbaby

DS.