I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Devotion @ Fasching 10/4 (+ Samson for President LIVE)

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-04-06 12:32

Devotion @ Fasching 10/4 (+ Samson for President LIVE)

Nästan en månad har gått sedan vi sist möttes under samma tak och spred kärlek och musik. Under den tiden har Pure P blessat dansgolv i Miami och New York medan Will-Rock hållt ställningarna på hemmaplan. Men på fredagen den 10 april ska de ännu en gång mötas bakom skivspelarna, redo att få er att svettas till de svängigaste boogierythmerna och de varmaste soulpärlorna i mannaminne.

Denna gång håller vi även i en konsert innan klubben med soulhoppet Samson for President. Han står för ny, egenartad, soulklingande, rytmisk musik med mycket själ. En stor scenpersonlighet kompad av en av huvudstadens bästa soulband. Så kom tidigt! I och med detta kommer vi även starta klubben en timme tidigare, direkt efter konserten, för att verkligen få fart på påskfirandet. Som vanligt vill vi även att du lämnar kaxig attityd och stroppighet hemma och släpper loss med oss på dansgolvet!

SAMSON FOR PRESIDENT (LIVE)
22:00-23:00
140:-

KLUBB DEVOTION
23:00-04:00
100:-

DJ'S: PURE P & WILL-ROCK

FREDAG 10 APRIL
FASCHING JAZZ CLUB
KUNGSGATAN 63
T-BANA T-CENTRALEN