I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Lördag 13/6 - Säsongsavslutning för Barhäng med Combat + gäster!

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-06-04 20:06

Lördag 13/6 - Säsongsavslutning för Barhäng med Combat + gäster!

Efter en galet bra vår är det dags att ställa till med galej en sista gång innan värmen definitivt är här och COMBAT tar sommaruppehåll från PLEASANT. Det gör vi med pompa och ståt.

På uteserveringen uppträder albumaktuella Roots Circus, ett av Sveriges absolut bästa reggaeband som nu är ute med en ny platta producerad av Internal Dread i Rub-A-Dub studion.

Bakom skivspelarna står förstås COMBAT och vi backas av eminente Oskadus från Stereo Steppers som flexar dubs från höger och vänster. Dessutom - en albumaktuell, hemlig gäst som bjuder på ett par låtar på micken.

Vi drar igång extra tidigt och erbjuder grillspett och öl till "nice price" så är ni hungriga är det hit ni ska gå!

Som om det inte vore nog med bra musik, kall öl, uteservering, grillspett och allt annat har vi dessutom, tillsammans med några av vårens gäster slängt ihop ett riktigt fett MIXTAPE, som vi delar ut till "early birds". Låtar valda och mixade från Rough Lynx, Fort Knox, Oskadus, Mastah-L och COMBAT redo att pumpas i alla bergsprängare på beachen i sommar.

Summa summarum:

SÄSONGSAVSLUTNING
för Barhäng med COMBAT
LIVE på uteserveringen:
Roots Circus
Bakom skivspelarna:
Oskadus (Stereo Steppers)
COMBAT SOUND
PLEASANT, Kammakargatan 9
18.00-03.00

Kom i tid och avsluta våren med oss!

Vi ses!

/Combat

www.combatsound.com
Barhäng med Combat Sound på Pleasant varje månad!