I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

11/12 Movits! och Näääk & Nimo @ Clustret, No Strange Things

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-11-12 12:57

11/12 Movits! och Näääk & Nimo @ Clustret, No Strange Things




NO STRANGE THINGS!


Kvällen bjuder på konserter med Usa-aktuella Movits!, skivaktuella Näääk med Nimo, och på skivspelarna regerar Marcus Price och Dj Carli.

MOVITS! Fick nyligen sitt internationella genombrott efter ett framträdande på den populära Amerikanska Tv showen ”Colbert Report” och har sedan dess haft fullt upp. Gruppen, som blandar swing, jazz och hiphop, gör sin enda Stockholms spelning på ”No Strange Things” den 11:e december.

NÄÄÄK behöver ingen vidare presentation. Efter att ha varit på tapeten hela hösten är han en av dom hetaste akterna just nu. Efter att debutskivan släpptes i oktober har Näääk och hans trogne vapendragare NIMO CHEEBS haft fullt upp med spelningar och intervjuer.

DJ CARLI är en del av producentduon Savage Skulls som växer i storhet med remixer åt bland annat Major Lazer och Miike Snow i bagaget det här året. Dancehall, soca, elektroniskt och speciellt mycket London!

MARCUS PRICE är en av Stockholms mest aktiva musikpersonligheter. Han är en grammisvinnande, skivbolagsdrivande och musikproducerande rappare, mc och dj som har fått publik och dansgolv att studsa sedan Dackefejden. När han teamar upp med Carli blir det dödligt bra sväng och bas som hörs till Jamaica!

Var: Clustret, Södermälarstrand 25
När: 22 – 03 ,11:e December 2009
Hur: Biljetter kostar 150 kr och finnes att köpa på COYOTE (tjärhovsgatan 1), ONEOFF (götgatan 78), WE-BUTIKEN (kungsgatan 66), CALISKATE (brunnsgatan 9)

BILJETTER SLÄPPS MÅNDAGEN DEN 16 NOVEMBER

Arrangör: SidekickMedia

http://www.facebook.com/event.php?eid=171203636386&ref=ts