I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

4/2 - Movits! & PH3 live @Nalen (Manifestgalan)

Klubb & Konserter - Stockholm

   
Redaktionschef

2011-02-03 20:01

4/2 - Movits! & PH3 live @Nalen (Manifestgalan)

Manifest delar ut 17 priser i 13 olika kategorier och i fyra specialklasser. Jurygrupperna, sammanlagt närmare 80 personer, består av journalister, arrangörer och branschfolk.
Årets liveartist i samarbete med Grolsch väljs ut av ett antal av Sveriges mest meriterade arrangörer. Kategorin Årets osignade väljs av en jury i samarbete med P3 Lab. Utöver detta presenteras Manifest och SKAP:s textförfattar- och kompositörspris.
Galans efterfest är öppen för allmänheten och bjuder på livemusik, DJs och mingel. Galakvällen den 4/2 inleds med en prisutdelning och avslutas med en stor fest där alla nominerade och vinnare firas. Festen är även öppen för allmänheten och det kommer bjudas på liveband, DJ:s och andra festligheter.

På efterfesten spelar:

THE DEER TRACKS
MOVITS!
THE BABOON SHOW
PH3

Dörrarna för efterfesten öppnar klockan 21.00.
Biljetterna kostar 135 kr + avgift och finns att köpa på http://www.nalen.com/
I mån av tillgång kan biljetter även köpas på plats.

Manifest skapades 2003 av SOM för att uppmärksamma och premiera artister kontrakterade på oberoende skivbolag och är ett av Sveriges viktigaste musikpris.
För mer information om Manifestgalan 2011, pressbilder m.m. besök gärna www.manifestgalan.se

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!