I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

18/6 Solna Ungdomsfestival - Labyrint, Cleo, G-punkten m.f @ Solna Ungdomsfestival

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2011-05-18 16:29

18/6 Solna Ungdomsfestival - Labyrint, Cleo, G-punkten m.f @ Solna Ungdomsfestival



Svensk hiphop av rang på scenen, final i rapbattlet Rep Ya Self samt sköna vibes och dansanta beats när Martin Bentancourt spinner skivorna. Förra året lyfte nästan tälttaket när Labyrint körde sina fetaste hits och vi tror inte att nån blir besviken när de gör comeback på årets festival.

Line up:

Labyrint

Martin Bentancourt

Cleo med band

Faraz

Rapokalyps

G-Punkten

Gedz


Vi har fortfarande visst programutrymme för tunga men oetablerade artister som vill ta chansen att få spela på en stor scen inför en fet publik! Vi behöver också grymma freestylerappare till battlet!
Mer info och anmälan: [email protected]

Om Solna Ungdomsfestival
Solna Ungdomsfestival arrangeras på initiativ av ungdomar, med ungdomar och för ungdomar med stöd av Kultur- och fritidsförvaltningens arrangemangsgrupp i Solna stad.

Festivalen hade premiär år 2010 med syftet att ge ungdomar ett roligt och uppstyrt alternativ i samband med skolavslutningarna. Arrangemanget ger lokala talanger chansen att få uppträda på samma scen som några av Sveriges mest etablerade artister och utbudet av kringaktiviteter ger en bredd som når många i målgruppen.

Festivalen pågår i år mellan den 15-19 juni på Skytteholmsfältet i Solna och programmet sträcker sig från tidig förmiddag till efter midnatt. På fältet erbjuds café, matserveringar, aktiviteter, workshops både före och parallellt med scenprogrammet. Festivalen är gratis att besöka för alla och hela området är naturligtvis drog- och alkoholfritt. VÄLKOMNA!

gilla oss på facebook och läs mer på http://www.solnaungdomsfestival.se

Namn: Solna Ungdomsfestival - Labyrint, Cleo, G-punkten m.f

Plats: Solna Ungdomsfestival

Datum/Tid: 2011-06-18 19.00-01.00

Ålder:

Kostnad:

Mer info:
http://solnaungdomsfestival.se