I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

29/9 Di 100% Dancehall Club @ Helenes Krog

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2011-09-12 22:44

29/9 Di 100% Dancehall Club @ Helenes Krog



Di 100% Dancehall Club

Major Vibez Sound
Money Dream Sound
Reggae Galore
Viktorious


Stockholm har en ny klubb i stan och det är partymode on som gäller! Med siktet inställt på dancehall till 100% så blir det full fart från start! Fet stämning och nice vibes med dans,dancehall och party i fokus! Precis efter löning så inget kan gå fel!


Tillsammans med Major Vibez Sound håller Money Dream Sound dansgolvet glödande och levererar het ny dancehall! Madness-warranty!
Reggae Galore och Viktorious tar er på en tidsresa tillbaks till the foundation på golv nummer två och spelar feta tunes inom old school/foundation dancehall!


-Major Vibez Sound-

Major Vibez Sound har det senaste året dykt upp på massa olika events. Selecta Manuel B, Robo Rumbler och Camilo har arrangerat samt gästat klubbar och bokat massa olika artister, bland annat Danjah,Caribinghi,Leafnuts och Kuzi Kz. I somras har Major Vibez dykt upp i bland annat Kungsträdgården med Major Vibez and friends,Vinterviken Roots Festival,Night Of The Champions,klubbarna Hype N' Culture,Awoh!,Summerbreezin m.m

-Money Dream Sound-

I Stockholm behöver inte Dj Yangstar och Selecta Keon någon närmre presentation. Under lång tid så har de bjudit in
massa jamaicanska och internationella dancehall reggae artister samt haft klubbar som Nuh Linga,Awoh! och Summer Breezin!


-Reggae Galore-

Med bloggen,webmagasin och pappersmagasin i bagaget så har Reggae Galore bevakat det mesta inom svensk reggae och dancehall.
De senaste två åren har de spelat flitigt runt om i Sverige och med stor kärlek för musiken så blir det garanterad hög kvalité på deras selection!

-Viktorious-

Producent,musiker,dub-artist,skivbolag och dj. Viktorious har arbetat med många internationella och nationella artister som bland annat Joey Fever,Diegojah och Steppa Style. Med massa konsert-och klubb gigs bakom sig så kan man förväntas sig feta tunes under kvällen!

Dancehall lovers of Stockholm,it's time to party hard!


-Di 100% Dancehall Club-







Namn: 29/9 Di 100% Dancehall Club

Plats: Helenes Krog

Datum/Tid: 2011-09-29 22:00-03:00

Ålder: 18

Kostnad: 60

Mer info:
https://www.facebook.com/event.php?eid=155800694506431


(Inlägget ändrat av Oracle 2011-09-13 23:27:46)