I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Grime utanför London?

Övrig musik - Elektroniskt

   

2006-01-13 09:54

Grime utanför London?

Intressant att när Peezay gör grime på svenska kommer det klassiska "det går bara att göra på london-slang"...

vet inte hur insatta ni är i Grime scenen. personligen har jag ingen större koll, men jag vet att grime inte bara är en London pryl. Kolla Poet Shado, Fallacy o Virus Syndicate tex.
Virus Syndicate är från Manchester o spelade på Roskilde, så helt okända kan dom knappast vara...

Vi hängde med VS på Roskilde o dom var genuint imponerade av Tom (precis som roll deep, mitchell brothers, ruff squad o lethal b). Inte pga att det var på svenska utan pga flowet o rimstrukturen. Efter att Tom kickat några verser så analyserade dom både flow o struktur. Dom va impade över att han körde flerstavigt, hur verserna var strukturerade etc.

sen att Cameo säger att Tom tar med sej grimen till Sverige e ju bara självklart: Tom e den första att släppa ett grimeinfluerat album på svenska (kan vi nog alla komma överens om) o därför tar han grimen till Sverige. Han har aldrig påstått att han är först att lyssna på grime eller att han är den som tar hit den engelska grimen. däremot var det hans förtjänst att ruff squad kom hit o uppträde o sverige-england sammarbetet har bara börjat.

MCaliste/BlastOff/SB/Fjärde Världen

www.myspace.com/blastoffcaliste