I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

snabb riddimmakare/producent sökes

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2005-06-25 15:56

snabb riddimmakare/producent sökes

hej, eftersom producentforumet ligger under hiphop och denna tråd handlar om reggae/dancehall så lägger jag tråden här. hoppas det går bra.

Det är nämligen så att jag tillsammans med två välkända toastare har skrivit en låt med budskapet att svensk asylpolitik borde bli generösare - i samband med det här projektet Flyktingamnesti 2005 (länk).

Vi tänkte spela in låten ideellt och släppa den gratis på nån välbesökt hemsida. Därför söker vi en riddimmakare/producent med studio som precis som vi kan tänka sig att göra en snabb insats med enbart äran som ersättning.

Vi efterlyser en medryckande dancehallriddim i dur, tonart kan komma att behöva ändras. Du får gärna bo nånstans på dessa platser: Sthlmsområdet, Skåne, Göteborgsområdet eller Jämtland - eftersom vi kommer att vara där i sommar.

Lägg upp ett ljudklipp nånstans och posta/skicka länken så vi får höra ett prov på vad det kan låta som.

"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace". Bush har visst läst Orwells "1984".