I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Extra billig och extra enkelt: Beställ RG MAGAZINE #1

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2009-08-12 02:29

Extra billig och extra enkelt: Beställ RG MAGAZINE #1

Nu är det enklare och billigare än någonsin att beställa RG Magazine #1. Har du inte gjort det hittills så bör du göra det nu!

Så här beställer du
Just nu kan du beställa RG Magazine #1 till specialpris. Endast 50 kronor plus frakt (20 kr)!


Du beställer genom att sätta in 70 kronor på bankgironummer: 5130-8013
I fältet för meddelanden skriver du din adress och inom några dagar får du tidningen på posten. Får du inte plats med hela adressen så skickar du den via email till [email protected] när du har betalat.

Läs mer på www.reggaegalore.se

"Efter närmare två år på internet är det nu premiär för Galore Magazine - Sveriges första magasin om reggae. Galore Magazine ger dig reggaesveriges vassaste journalistik, skarpaste bilder och bästa illustrationer.


I vårt första nummer blickar vi bakåt och gör nedslag i den svenska reggaehistorien. Hur var det? Vem gjorde vad? Vad hände sedan? Thomas Gylling berättar om tiden innan TV-rutan. Papa Bull förklarar varför han började, slutade och kanske börjar igen. Scorpio berättar hur det blev som det blev och Peps ger sin syn på saken. Vi har varit i Stockholm, Skärblacka, Skåne, Göteborg och rest i tiden. Vi har träffat nybyggare, entusiaster, eldsjälar och artister.

På köpet får du ett mp3-album med exklusiva låtar av bland andra Million Stylez, Diegojah, Serengeti och Jeepstarr och många fler. "