I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Världspremiär: Slag Från Hjärtat - Ge & Få

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   
Redaktionschef

2009-11-10 01:21

[Video] Världspremiär: Slag Från Hjärtat - Ge & Få

Från Whoa-bloggen:

Det var ett tag sedan vi hade en videopremiär på Whoa men nu är det dags igen. I takt med att höstmörkret tränger sig på allt närmre kan vi alla behöva mer musik som går i ljusets och värmens tecken. Låt oss därför sätta fokusen på en av de skönaste akterna på den svenska reggaescenen just nu; livebandet Slag Från Hjärtat.

Slag Från Hjärtat består av åtta musiker i åldrarna 25 till 73 år, där I-Smile, Ras Udo och Cheluz är ledsångare. Ras Udo har en bakgrund i det tidigare livebandet Bröder o Systrar, Cheluz har man tidigare kunnat höra på radio med artister som Jah Knight och Condorloco och I-Smile känner många nog igen för gästinsatsen på Ison & Filles singel Lägg ner ditt vapen (från 2006). Männen bakom instrumenten och det sköna svänget är i sin tur David (trummor), Henke (bas), Lelle (gitarr), Reggae Anders (keyboard) och Colin Dyal (saxofon/blåsinstrument).

Inom ett par veckor släpper stockholmarna sitt debutalbum. Ett flertal låtar därifrån plus information finns på myspace.com/slagfranhjartat och det finns även en teamgrupp på Facebook om man vill hålla sig uppdaterad om det senaste. Låten som vi uppmärksammar här idag, Ge & Få, är naturligtvis hämtad från den kommande fullängdaren i fråga. Musikvideon är regisserad av Ismail Essakalli & Maceo Frost och producerad av den senare, som även är aktuell med sitt geniala arbete på Pato Poohs Follow Me.


Gå till Whoa-bloggen får att se videon

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!