I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Reggae fans! Let's make a better place!

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2010-01-16 21:23

Reggae fans! Let's make a better place!

Hade en diskution i en annan tråd som på nogot sätt gav mig en tanke..

Att det finns så mkt viktigare saker att diskutera om än varandras inställning till homosexualitet.. droger, lagar... etc
Hade folk här inne lagt ner hälften så mkt tid på att diskutera hurvida de ska ge mat till afrika, sydamerika, asien mm som de hoppar på folk som inte tycker som de så hade världen nog sett bättre ut...
Men det finns ingen energi till det, folk tror inte de har kraften att göra något gott så det är lättare att inte göra något. Men alla reggaefans, seriöst är det inte dags att skifta ut musiken de spelar på radion, såporna på tv som leder till mörker.
Vem fan vill se på Tila tequila, den äckliga slampan som killarna är så dumma att de gör allt för henne? Eller en stackars bonde som har svårt att hitt en kvinna.. Vad har hänt med utbildandet på tv, att få se verkligheten som den är? reality tv är inte ens verkligt... Gaawd, vad händer?
Nån som är med mig? :D Dags att arangera gatudans i varje hörna med positive realitymusic och step outta babylon. Burn violent dancehall rags and just stay positive. Så vi sprider elden, sprider energin att engagera sig i viktiga frågor. Maila radiostationer, tv bolag och låt dem höra folkets åsikter.

Mailade producenten på voice fm i oslo och frågade varför de spelar så lite reggae när publiken börjat växa såpass.
Svaret jag fick var att det gjorts en marknadsundersökniong och att den visar att detta är vad folket vill ha, men att han skall föra min fråga vidare.
Savarade honom med att den undersökningen har gjorts på ett begränsat utbud av artister och låtar. Nu väntar jag svar ifrån han:P

Bleeess uuup!