I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Helt Off släpper nytt!

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2013-04-19 09:57

Helt Off släpper nytt!



Saxat från Whoa-bloggen:

Roots-reggaebandet Helt Off bestod vid starten 2004 av Jens "Chords" Resch, Timbuktu och M.O.N.S. (Måns Asplund). Idag har dock den organism som är Helt Off genomgått en långsam evolution och består nu av 7 medlemmar, med bland annat soulsångaren Magnus Tingsek och medlemmar från bandet Damn!.

Redan efter sitt första släpp 2004 så gjorde de sig ett namn som Sveriges bästa roots/reggae-akt. Sedan tog medlemmarnas solokarriärer överhanden och sedan 2004 har det bara släppts två andra album. Nu har de dock gått ut med att de kommer släppa en ny EP med tolkningar av deras egna favoritlåtar. Detta inkluderar allt från Depeche Mode, Kraftwerk, Stefan Sundström och Familjen. Den sistnämnda är upphovsman till den första singeln Det snurrar i min skalle som Helt Off sätter sin egen prägel på.

Den 1 maj släpps EP'n Sakta i backarna, och till höst kommer ett helt album med nya låtar. Dessutom kommer Helt Off att spela ute i sommar för första gången på länge, på följande festivaler:
10 maj MALMÖ, Öresundsfestivalen
29 juni LANDSKRONA, Teaterparken
02 aug NÄSÅKER, Urkult
17 aug GÄVLE, Furuvik
21 aug MALMÖ, Malmöfestivalen


Klicka här för att komma till inlägget!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.