I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Anthony Mills nya musikvideo "Lecture insert"!

Övrig musik - Rock, pop & annat

   

2008-07-02 20:33

Anthony Mills nya musikvideo "Lecture insert"!

Funky Lilt presenterar:

Anthony Mills a.k.a Mr. Calderon' s nya video "Lecture insert"

Länk till http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=35928270

Länk till http://www.myspace.com/mistercalderon


Mr. Mills musiktalang är bred, han har förutom en karriär som skolad operasångare utvecklat den egna genren ghettotrance, och hans senaste skriva ”Mr Calderon” är ett souligt, musikaliskt verk som inte riktigt kan sättas i något fack. Enligt en recension i tidningen Trasistion nr. 3/2008 kan Anthony liknas som soulens cognac ;

”stark och len i samma klunk samt helt oberäknelig”.


Anthony Mills har under resans gång jobbat med världsartister som Sizzla, KRS ONE, Amy Winehouse och Harry Belafonte för att bara nämna ett urval. Han är nu aktuell som gäst på legendariska rapgruppen Dead Prez nya skiva, där även artister som Jay-Z medverkar, och allt tyder på att Mr. Mills karriär är långt ifrån fullbordad. Han nämner själv att hans mål med musicerandet är att sjunga opera igen någon gång i framtiden och han har bland annat blivit prisad av Bernard Holland, New York Times, för hans säkra och nyskapande röstförmåga.


Länk till http://www.myspace.com/mistercalderon

Relaterade länkar:
Länk till http://www.myspace.com/musicwarfare – Lyssna på Anthonys musik, titta på youtube-klipp och beundra hans konstverk.
Länk till http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=35928270 - Hans senaste musikvideo





(Inlägget ändrat av Midas 2008-07-02 21:52:32)

http://funkylilt.blogspot.com/
myspace.com/funkylilt
[email protected]